mandag 9. april 2018

Treningskamp G15 lag 1 mot Bøverbru/Eina/Reinsvoll G16

Oppsummering gårsdagens kamp :

Bøverbru/Eina/Reinsvoll G16-1 vs FK Toten/Kolbu/KK G15-1
Kamptropp :
Andreas , Elias , Mathias , Erlend (kap) , Mathias , Hussein , Endre , Anners , Abdul , Isak , marcus E , Aleks B , Tobias , Karsten , Lars , Martinius , Jasmin


Sted : Raufoss storhall
Spilletid : 2*40 min
Resultat : 1-2 (1-1)
Mål : Abdul og Aleks B
Assist : Aleks B og Abdul
Banens beste denne gangen : Erlend Moen Riste og Anners Sønsteby
Illustrasjonsbilde fra trening! 

Dette var virkelig morsomt. Synes vi var knallgode i en kamp som ble holdt i høyt tempo og voldsom intensitet med mange voldsomme dueller. Dommern burde kanskje lagt lista litt lavere, spesielt i siste del av kampen hvor det virkelig kokte.
Vi vinner 2-1 etter at jeg synes vi er best i 70 min, men blir satt under voldsomt trøkk siste 10. Vi blir fryktelig slitne disse siste minuttene, men synes tross alt vi løser det presset på en god måte og rir det av. Imponerende gutter👍
Når det gjelder spillerne, så leverte alle gode prestasjoner og bidro positivt på den spilletida de fikk. Synes vi virkelig hang sammen som ett lag, selv om det ble litt strekk i laget siste 10 da kreftene ebbet litt ut. Men selv da jobbet gutta livet av seg.

Høydepunkter :
1 omg :
6 min : god redning Andreas etter ett gjennomspill
21 min : STRAFFE !! Abdul får tåa på ballen og trer gjennom ballen på Aleks b. Keeper kommer ut, Aleks går han av og kan sette ballen i tom kasse. Men blir nærmest slaktet ned av keeper og soleklar straffe . Burde vært rødt kort !
Abdul melder seg klar for å ta straffen , utagbar nede i høyre hjørne for keeper og 1-0.
30 min : mål B/E/R. Vi surrer det litt til og gir bort en corner. Etter mye klabb og babb får motstanderen ei tå på ballen og 1-1.
39 min : Karsten blir spilt opp sentralt , setter stor fart og er nære på å score.
2 omg :
1 min : dårlig touch på vår back gir motstander en halvsjanse
6 min : Endre skyter, marty demper på kassa og er nærmest på blank kasse . Dommer blåser offside , ser ikke backen som ligger igjen bak. Synd!
15 min : Aleks B bryter sentralt, setter fart. Bør kanskje skyte selv, men passer abdul som nesten scorer. Blir blokka i siste øyeblikk.
20 min : nå er vi gode. Spiller ut motstanderen . Isak legger inn, abdul skyter. Blir blokka, Aleks b banker inn 2-1 på hel volley på blank goal, glimrende avslutning.
25 min : skudd utenfor av Elias etter innlegg fra Marcus E.
28 min : enormt raid av Karsten på venstre side, dribler av alt og alle og kommer helt inn på 5 m . Mangler litt v. Bein og innlegget blir avverga av keeper . Men meget sterk prestasjon av Karsten og svært nær spikeren i kista for B/E/R
30 min : abdul blir spilt igjennom alene, litt lang touch og kommer derfor litt skrått på mål. Blokka til corner .
32 min : Jasmin redder godt skudd til corner
34 min : Jasmin redder glimrende da de kommer igjennom alene med keeper. Får kne i hodet i duellen og Andreas kommer inn igjen siste 6 min.
34-40 : Siste 6 min blir vi satt under konstant press , men holder de unna de store sjansene
Trenerteamet

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar