Brandbu ranet FK Toten/Kolbu/KK G15-1 i serieåpningen!

Brandbu G16-2 vs FK Toten/Kolbu/KK G15-1

Kamptropp : Andreas , Jasmin , Elias , Hussein, Mathias(kaptein), Erlend , Endre, Anners , Abdul , Isak , Marcus E, Aleks , Tobias , Karsten , Sivert Tåle, Mats , Lars , Martinius

Mål : Abdul
Banens beste: Endre

Hele gjengen samlet
For de som så kveldens kamp så er vel alle enige om at vi ble ranet for 3 poeng i kveldens kamp. Det endte 3-1 til Brandbu G16 etter at vi spiller de i store perioder, ut av banen. I førsteomgang har vi 13-1 i sjanser og det er vel ett under at kampen ikke er avgjort fordel oss. Men sånn er fotballens vesen, når du ikke setter sjansene kommer motstanderen til å sette sin første ordentlige . Og det gjorde de. Og Brandbu var ett godt lag, sterke fysisk , mye fart. Og når de fikk litt selvtillit kom de mye bedre med i andreomgangen , selv om vi fortsatt er det førende laget og skaper mest. Det ender med 3-1 etter at spikeren kommer på overtid i en kontring etter at vi flytter en stopper opp og prøver 3-5-2 på slutten for og prøve å berge ett poeng. Prestasjonen var god, førsteomgangen glimrende . Men det er noe med det å vinne som er mye artigere enn å tape .

Høydepunkter :

1 omg :

- 3 min : spiller oss fri på høyre side. Isak slår tidlig innlegg mot bakere stolpe, Aleks millimetere fra å sette den.
- 4 min :Abdul bryter igjennom og kommer alene med keeper , keeper redder.
- 5 min : Abdul blir spilt igjennom alene med keeper, utenfor .
- 7 min : godt spill , endre trer igjennom Aleks som skyter, men keeper er ute og reder igjen.
- 13 min : Abdul drar seg fri og spiller Aleks nærmest på blank kasse, men akkurat litt upresis og Aleks når den bare nesten.
- 21 min : frispark i farlig posisjon etter at de må felle abdul på vei gjennom. Innenfor og straffe ? Nei sier dommeren . Anners tar frisparket fra 16m, keeper redder, men gir retur. Vi er på men keeper rydder opp og begynner å ligne en matchvinner nå.
-23 min : Erlend slår frispark, Abdul demper på 5 meteren, men nok en gang går den utenfor.
-25 min: Tobben spilt fri på høyre side, skyter. Keeper redder.
-27 min : Brandbu’s første halvsjanse, skyter over fra langt hold.
-29 min: corner, to enorme sjanser før de får klarert i full panikk.
Arkivbilde av fokuserte trenere
-31 min : vi presser dem ved Tobben , Aleks og Abdul til å gjøre feil. Men vi klarer ikke å sette den på tom kasse. Begynner å bli komikveld at vi ikke leder dette nå.
-33 min : Abdul spilt alene med keeper igjen, redning til corner. Enorm sjanse.
-35 min: Abdul på nytt raid , keeper møter tøft langt ute og redder igjen .
-38 min: Brandbus første sjanse og varselskudd, Andreas redder skuddet fra 25m mesterlig.
-40 min : Abdul spiller igjennom Sivert Tåle alene mot keeper , nok en redning og det står nærmest mirakuløst 0-0 ved pause 😱

2 omg :

-41 min: god skuddmulighet Isak , høyt over
-42 min : Abdul vinner ballen og setter opp Karsten til høyre, innlegget i klypene til keeper.
-42 min : Brandbu score på sin første reelle sjanse etter slurv fra oss, 1-0 Brandbu
-43 min : Brandburaid til corner. Vi er sjokka og rysta nå 😱
-51 min : vi har kommet oss og styrer matchen igjen nå. Aleks drar seg fri fra stopperne og skyter glimrende fra 20 m, like over.
-55 min : så sitter den og fryktelig fortjent utligning til 1-1, Abdul dribler seg gjennom og setter den kontrollert i mål.
-61 min: halvsjanse Brandbu ender i ingenting
-65 min : frispark fra Erlend, Abdul tar den ned i feltet men blir blokka i siste øyeblikk . Stor sjanse .
-75 min: 5 min før kamp slutt score Brandbu etter corner og mye klabb og babb. Dermed 2-1 Brandbu og vi legger direkte om til 3-5-2. Dytter Erlend opp som spiss
-76 min : corner oss, litt puslete og keeper redder en god mulighet
-78 min : bra spill, ender med innlegg fra Tobben på høyre side. Keeper ute og redder
-81 min : på overtid kontring og supereffektive Brandbu setter spikeren i kista 3-1 og slutt. Ranet er fullendt og vi blir stående tomhendt igjen etter en meget god prestasjon.