Oppsummering kveldens kamp, tirsdag 10/4 :

Dagens lag
Kolbu/KK G14 vs FK Toten/Kolbu/KK G15-2

Kamptropp :
Marcus G(keeper), Siraj(keeper), Magnus(keeper), Samuel(05 lena), Petter, Haaken, Hussein, Martinius, Lars(kaptein), Daniel, Mats, Odin, Oliver, Sivert Tåle, Aleks B, Moslem(05 Lena)

Resultat 0-3 (0-3)  Sjanse statistikk : 1 omg 1-12  2 omg 3-7

Mål : Sivert Tåle, Daniel, Aleks B
Assist : Daniel, Aleks B, Petter
Banens beste : Hussein og Daniel.

Keeperne

Kveldens kamp for vårt 2.lag ble en forholdsvis enkel seier 3-0, burde kanskje vært en 2-3 mål til for at vi skulle vært helt fornøyde. Men Kolbus keeper Erik spilte glimrende og holdt Kolbu gutta inne i kampen, spesielt i første omgangen hvor vi produserte 12 store sjanser, mot Kolbus ene. I andre omgangen var det jevnere og vi talte 7-3 til oss i sjanser. De største hadde vi da også, Erik hadde igjen bla flere super redninger som vi så i kassa. I første omgangen spilte vi på få touch og kom til stadighet igjennom, samt at vi var langt tøffere i duellspillet enn Kolbu gutta og vant de fleste duellene. I andre omgangen fører vi mer ball og tror det går litt av seg selv. Men Kolbu gutta løftet seg veldig denne omgangen og kriget på en helt annen måte og vant oftere duellene enn i første omgang. I begge omgangene burde vi ha utnytte at Kolbu stod svært høyt med ikke alt for raske stoppere, spesielt i de periodene vi satte på rask spiss. Vi spilte 3 baller i bakrom i først og var alene med keeper alle tre ganger og scora ett. I andre klarer vi det ikke i det hele tatt. Men alt i alt en god gjennomføring og grei seier. Må også gi kred til Kolbu som var langt bedre enn vi har sett de tidligere i vinter, spesielt i andre omgangen da midtbane gutta deres virkelig begynte å ta for seg med hard jobbing og mye tøffere i duellene.

Høydepunkter :

1 omg :

1 min : Daniel bryter gjennom alene, går av keeper, men for lang touch og klarer ikke å sette den i tomt bur.
4 min : Corner oss, flere enorme muligheter, men Kolbu klarer til slutt å klarere.
6 min : Vi spiller god fotball, Mats blir satt opp på kant, blir felt på vei gjennom. Frispark farlig posisjon. Ingenting ut av frisparket.
16 min : Kolbu får en halvsjanse etter av vi roter bort ballen på egen halvdel.
17 min : Spiller fri Mats på v.siden, slår innlegg. Daniel kommer til enorm sjanse. Men keeper redder. Sivert Tåle skyter over på returen.
20 min : godt spill på v.siden igjen, innlegg. Oliver skyter utenfor, stor sjanse igjen.
21 min : Aleks B kommer inn og blir spilt igjennom i bakrom direkte, kipper over keeper. Men over målet også.
22 min : skudd Daniel, enorm redning keeper nok engang.
25 min : Vi dominerer totalt nå og det er var vel bare ett tidsspørsmål før det første målet måtte komme. Og her kom det, bra spill som ender med at Sivert Tåle skyter utagbart i krysset og 1-0 til oss. Usikker på assisten, men tror det var Daniel som var nest sist.
27 min : Aleks B og Sivert Tåle kombinerer fint og Sivert skyter utenfor alene med keeper.
29 min : Vi skyter, ballen mot kassa, men Engebret hos Kolbu redder med armen. Ligna veldig på klokkeklar straffe. Men dommer dømmer.
32 min : flere enorme muligheter før Daniel limer den oppunder tverra og 2-0 til oss, nest sist Aleks B.
33 min : Kolbu henger overhodet ikke med nå, Petter bryter, setter fart, trer gjennom Aleks i bakrom med glimrende pasning. Aleks går av keeper og enkelt 3-0 oss.
37 min : stor sjanse oss, men Hussein skyter utenfor.

Pause og 0-3

2 omg :

Dagens målscorere
3 min : kommer rundt på kanten og innlegg, Oliver skyter bra, men Kolbu blokker glimrende.
5 min : Kolbu kommer plutselig igjennom alene med keeper. Siraj redder glimrende.
6 min : Kolbu blod på tann nå, skaffer seg en corner, ingenting ut av den.
7 min : Kolbu kommer til skudd, Siraj redder igjen.
8 min : Kolbu kommer nok engang til skudd, utenfor denne gangen.
12 min : 2 enorme sjanser for oss. Innlegg til Hussein som skyter, blir blokka, Mos tar returen og skyter, keeper redder nærmest mirakuløst til corner.
15 min : 3 cornere på rappen, på den siste header Daniel glimrende, men over.
18 min : Store sjanser igjen. Mos skyter godt, keeper redder. Daniel setter returen utenfor.
20 min : ny corner oss. Mye klabb og babb, nesten mål, men nok engang rydder Erik opp for Kolbu gutta.
27 min : skudd Kolbu fra langt hold, Magnus redder lett.
30 min : Innlegg fra Hussein, Daniel klinker til med venstra. Keeper redder den nærmest mirakuløst nok engang og den spinner utenfor stolperota til corner.
32 min : Mos dribler alt setter opp Olliver på blankt alene med keeper, nok engang redder keeper.

På slutten er det mest stillingskrig uten de store situasjonene og det ebber ut med en svært fortjent seier 3-0 til oss