Kamptropp : Jasmin , Sivert St, Marcus G, Mathias , Erlend , Hussein , Elias , Anners , Isak , Sivert Tåle , Aleks B, Marcus E, Karsten, Simen , Tobias , Petter, Daniel

Dagens beste: Tobias og Karsten

Elias er klar for kamp
Dommer : Jan Erik Bjørnstad
Spilletid : 2*40

Kveldens kamp ble ikke den store festforestillingen, men vi sliter å jobber og er det ledende laget stort sett gjennom hele kampen. Men nok en gang sliter vi altfor mye med ball og roter oss oppi trøbbel grunnet svake mottak eller pasninger. Mulig det ble tøft kamp program denne uka såpass tidlig i sesongen.  At vi mistet Endre før kampen med sykdom gjorde også sitt til at vi måtte gjøre noen justeringer som kanskje er med på å gjøre oss litt usikre. Vi løfter oss i andre omgangen og redder ett poeng. Det var heller ingen tvil om at baklengsmålet som ga Furnes 1-0 etter 4 min er med på å prege kampen . Målet var jo fullstendig hodeløst fra vår side, men sånn er fotballen av og til. Resten av kampen dreier seg stort sett om at vi må jage, og om vi klarer å sette ballen og snu matchen. Furnes har ikke mye å komme med offensivt, de banker direkte i bakrom hver gang de fikk muligheten.

Høydepunkter :

1. Omg :

Erlend som vanlig i godt humør
-2 min : Isak spilt opp og bryter igjennom, skyter like utenfor. God sjanse direkte.
-3 min : Isak på vei gjennom igjen, klippes ned . Frispark 21 m, Erlend høyt over.
-4 min : vi mister hodet fullstendig og nærmest forærer Furnes 1-0 i en situasjon hvor vi har full kontroll både på ball og motstander . Dermed krisestart.
-7 min : vi roter igjen bak og skaper trøbbel for oss selv, men rydder unna.
-7 til 24 min: skjer ingenting av farligheter. Vi er best og styrer men er fryktelig upresise og klarer ikke skape noe annet enn halvsjanser.
-25 min : godt spill oss. Anners kommer til innlegg, Furnes berger med nød og neppe til corner
-26 min: corneren blir slått perfekt og vi møter perfekt, men på merkelig vis går ballen utenfor og ikke i mål som de fleste trodde . Enorm sjanse.
-32 min : halvsjanse Furnes , over
-41 min : halvsjanse oss, keeper redder.

PAUSE og 0–1 til Furnes

Simen har god kontroll på kula

Captain Anners er fokusert

2 omg :

- 1 min : skudd Isak, keeper redder
- 2 min : bra spill på venstre side, Simen , Sivert og Anners kombinere bra. Furnes rydder så vidt unna, men Sivert slår ballen høyt tilbake i feltet . Aleks og Daniel angriper og holder keeper unna , Daniel stanget inn utligningen,1-1
- 4 min : innlegg Isak , Furnes klarerer
- 5 min : corner Furnes, ufarlig
-10 min : Daniel i dytten, fint raid på h.side. Keeper redder
-13 min : Tobben bryter, setter fart, skyter fra 30 meter, i stolpen i hodet på keeper og til corner. Uflaks nå 😱
-14 min : god corner, men Furnes klarerer
-17 min : halvsjanse , Furnes rydder unna
-23 min : fint spill v.side . Anners skyter knallhardt fra 25 meter, blåser millimeter utenfor
-25 min : innlegg fra Petter h.side. God mulighet, men Furnes rydder unna
-30 min : Furnes med kontring og litt trykk, Karsten rydder opp i siste øyeblikk, godt forsvarsspill
-34 min : godt spill h.side. Isak med knallhardt innlegg , Erlend møter på hel volley . I blokk, retur like utenfor. Vi jager seieren nå
-37 min : to cornere, gode muligheter, men nok en gang vil det seg ikke og Furnes rydder unna.
-39 min : ny corner og nesten mål.
- 41 min : innkast på overtid, innlegg og vi kommer til eventyrlig sjanse til å avgjøre på overtid . Elias går opp og skal sette den i blank kasse, men den glir av panna bittelitt, og dermed vrir ballen seg utenfor via stolpen.

Dermed blåser dommern og det ender litt bittert for vår del uavgjort 1-1.