Kamptropp : Andreas, Sivert St, Karsten , Mathias , Tobias , Hussein , endre(kaptein), Emil , Isak , Simen , Abdul, Aleks , Morten , Sivert Tåle, Elias

Mål : Isak 2, Abdul 1, Morten 1
Assist : Abdul 1, usikker på de andre
Banens beste: Hele laget

Etter en jevn og tøff førsteomgang, går vi til pause med en, vil jeg si, fortjent ledelse 1-0 etter scoring fra Abdul. Selv om vi styrer mye og skaper flest sjanser må vi allikevel skryte av Andreas som redder ett par eventyrlige sjanser fra Raufoss på nærmest mirakuløst vis. Alltid godt med en keeper som tar litt mer enn forventet . Det var forøvrig meningen vi skulle bytte keeper ved pause, men jeg må si at Sivert Stensrud virkelig imponerte meg med lagånd. Han ba meg la Andreas fortsette, virkelig fint å oppleve slikt, en gutt som setter laget foran seg selv👍 Du starter mandag Sivert 😀
Andre omgangen starter med at vi fortsatt ser sterkest ut og skaper ett par enorme sjanser før vi setter 2-0 etter 10 min. Etter dette begynner Raufoss og slå mye langt og vi svarer med glimrende kontrings spill og det er vel ett under at det ikke ble mer enn 2 til. Men 4-0 tar vi alle dager i uka 👍😀

Fullt fokus på defensiv corner
Høydepunkter :

1 omg :

- 3 min : godt angrep høyre side, innlegg og nære scoring. God sjanse
-15 min : Isak kommer til godt skudd, utenfor. Første kvarteret har vært jevnt og tøft, vi som skaper ett par halvsjsnser som sagt.
-16 min : Aleks jager og presser frem en corner
Vi setter opp nyinnøvd formasjon. Emil slår corneren perfekt og vi får enorme sjanser før Raufoss klarerer til ny corner.
-17 min : Isak fri på høyre, glimrende innlegg som abdul møter på hel volley , over.
Elias skal bytte
-18 min : Isak spilt på vei gjennom, Raufoss feller han stygt. Raufoss spiller tøft, ofte litt over grensa synes jeg . Men dommeren tar det meste. Men bør kanskje dra frem kort nå
Frisparket slås inn, nesten igjen. Vi nærmer oss mål nå!
-20 min: stygt spill igjen fra Raufoss . Klipper først med Aleks . Vi for fordel , men da klipper de ned Abdul og nytt frispark . Emil skyter på frisparket, keeper redder
-21 min : Raufoss kontrer og kommer til god sjanse , Berntsen redder til corner
Raufoss slå corneren glimrende , de header mot mål. Isak står på stolpen og redde på streken. Raufoss skyter på nytt fra 2m, Andreas redder glimrende til høyere for seg. Nytt skudd fra 2m til venstre for Andreas . Mirakuløst kommer han seg opp og redder nærmest sikkert mål og endelig får vi klarert. Under at Raufoss ikke scorer der!
-25 min : ny corner Raufoss , ufarlig. Men Raufoss med mer trykk nå etter den enorme sjansen de fikk
-27 min : Raufoss kommer til skudd fra langt hold, Andreas oppe i hjørnet og redder til corner.
-29 min : vi løfter oss og abdul blir spilt igjennom, kriger i vant Paul Pogba stil og setter 1-0 til oss. Veldig fortjent tross litt Raufoss trykk i en liten periode .
-39 min : Raufoss feller Abdul igjen, ingenting ut av frisparket. Siste ti i førsteomgang er jevn med litt overtak oss uten de store sjansene

PAUSE og 1-0 oss

2. Omg :

-41 min : vi kontrer , Morten spilt fri høyre side. Innlegg men keeper redder
-43 min : Simen begynner å vise hvilken teknikker han er, lurer Raufoss gutta opp i stry og setter Isak alene gjennom. Keeper kommer ut og redder glimrende.
-50 min : Abdul spilles alene gjennom, Raufoss tar han. Mulig straffe, men dommeren gir fordel og Abdul spiller Morten som setter 2-0 i tom kasse. Glimrende spill
-51 min : vi kontrer Raufoss i fillebiter nå, Abdul igjennom spiller Simen på åpen kasse , men Simen setter den over . Nære tre der
-57 min : glimrende av Simen, drar Raufoss gutta i pølsebua og kipper Abdul alene gjennom. Nesten mål igjen
-58 min : Emil på vei gjennom , Raufoss feller ham i knehøyde . Gult kort Raufoss . Frisparket går i muren
-61 min : keeper på bærtur ute på midten. Endre prøver å sette den i det tommer buret fra midten , men utenfor
-63 min : Raufoss kommer til skudd fra langt hold , utenfor
-68 min : nok en gang kontrer vi Raufoss ut av banen med glimrende spill og Abdul er alene med keeper . Slipper til Elias på åpen kasse som er uheldig , utrolig at det ikke blir mål der
-71 min : Raufoss prøver igjen skudd fra langt hold. Har ikke så mye annet enn langpasninger og skudd å komme med nå, virker litt sjokka over at de blir periodevis utspilt
-72 min : Abdul alene med keeper igjen på kontring , har god tid og gjør det riktig , men stryker utenfor . Enorm sjanse .
-77 min : Emil med glimrende pasning på smart løp av Morten . Morten alene med keeper som redder. Abdul får returen , keeper redder igjen. Enorme sjanser
-79 min : keeper langt ute, Abdul prøver å lobbe. Men over
-80 min : Isak lobber over keeper fra 25 m , 3-0 og game over for Raufoss nå.
-81 min: nytt langskudd fra Isak fra 25 m og dermed to scoringer på overtid og 4-0.