lørdag 14. oktober 2017

Gutt 1 fortsatt ubeseiret i høstsesongen etter 1-1 mot Gran

Det var 2 lag som er med i toppstriden i G16 1 divisjon som møttes til kamp på ØTIP denne kvelden, og det skulle vise seg å bli en spennende kamp.

 

Før kampen startet snakket vi om at vi var ubeseiret i høstsesongen, og målet var at vi skulle være det etter denne kampen også. Videre skulle vi gå ut i en 4-3-3 formasjon, og spille vårt eget spill. Når kampen starter ser vi med en gang at Gran presser oss helt opp på vår 16 meter, for de ønsker ikke at vi skal spille ut bakfra som vi pleier, derfor måtte vi ofte sparke ut ballen fra keeper. Vi klarer å stå høyt i banen og det meste foregår inne på Gran sin banehalvdel i starten av kampen, men mot spillets gang er det Gran som får det første målet etter 9 minutters spill da de kommer gjennom på en kontring, for deres venstre flanke viser at han er meget hurtig i det han løper fra våre forsvarsspillere og slår ut igjen hvor en står og plasserer ballen sikkert i mål.

Etter dette blir det mye dueller og det meste foregår på midtbanen, men etter 23 minutters spill får vi frispark på ca.30 meters hold. Emil Sandvold skyter et meget hardt skudd som går i tverrliggeren og ned i ryggen på keeper og i mål, og stillingen er 1-1 som også blir pauseresultatet.

 

I pausen snakker vi om at dette er en kamp det er fullt mulig å vippe i vår favør, men det krever full innsats fra alle. Vi gjør videre 4 spille bytter i pausen, og får innpå spillere med friske bein. Etter 43 minutters er vi på et fint angrep på vår høyre side, og ballen spilles ut til Aksel som skyter på direkten fra 30 meter, og ballen suser i tverrliggeren bak Gran sin keeper, men går dessverre ikke i mål. Vi har mye fint spill i denne perioden, og etter 10 minutters spiller vi oss til en stor sjanse, men får ikke ballen i mål. Vi fortsetter å kjøre på, og er det beste laget i denne perioden, etter 25 minutters spill ruller vi opp og ballen spilles ut til Jonas som skyter fra kort hold, men ballen vil ikke i mål. Rett etter dette er vi uheldige på et tilbakespill, og Gran kommer alene mot Marius, men de klarer heller ikke sette ballen i mål. I slutt minuttene spilles Arthur igjennom og kommer alene med Gran sin keeper, men klarer ikke sette ballen i mål. Så kampen ender 1-1.

 

Må berømme innsatsen gutta legger ned for kvelden, for dette var en bra kamp. Vi er fortsatt ubeseiret i høstsesongen, og står nå med 4 seiere og 2 uavgjort i 1 divisjon, og det skal vi være meget godt fornøyd med.

Hadde en del forfall på midtstoppere til denne kampen, så vi måtte flytte Emil Sandvold som normalt spiller på midtbanen ned som midtstopper, og det skulle vise seg å fungere meget bra, for Emil var banens beste spiller. Gratulere.

 

Hilsen lagledere Tom, Petter og Jan Børge.      

 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar