Adidascup FK Toten/Kolbu/KK G15-1 mot Elverum 2

FK Toten/Kolbu/KK 1 vs Elverum 2
Resultat : 2-5 (1-2)
Dommer : Kristoffer Leirdal
Spilletid : 2*40

Kamptropp : Andreas og Jasmin (keepere) Elias , Mathias , Erlend , Hussein, Endre(kaptein), Anners , Sivert Tåle, Isak , Marcus e, Aleks b, Simen Ø, Tobias , Karsten , Martinius , Daniel .

Mål : Anners , Erlend
Assist : Isak, Endre 2

Banens beste : nr 10 Elverum
Vår beste : Sivert Tåle Bjerkehagen

Denne gangen ble vi hverken ranet eller hadde uflaks. Elverum fremstod som ett bedre lag enn oss og vant fortjent til slutt, selv om vi tok ledelsen og hang bra med lenge. Om vi var fulle av energi og trøkk på mandag, så vi tidlig i dagens kamp at vi manglet det lille ekstra i dagens kamp. Tok sola og varmen knekken på oss ???
Fokusert Hussein
Dommeren gir instrukser før kamp

Vi kom seint opp i press , slo mange svake pasninger, gjorde mye rare valg og mistet litt selvtilliten underveis. Men nå har lag 1 spilt 4 meget sterke kamper på rad, så får vi tåle at det kom en middels prestasjon i dag. Nå handler det om å restituere og gjøre seg klare til fredag .
Isak trøkker til

PS! I dag taper vi 2-5 mot ett Elverum som er mye bedre enn oss. Når vi da tenker på kampen mandag hvor vi faktisk er langt mer overlegne mot Brandbu enn Elverum var i dag og endte opp med 1-3 tap så sier det mye om mandagens ran.

Høydepunkter :

1 omg. :

- 3 min STRAFFE, Isak blir spilt igjennom på kant etter glimrende pasning fra Endre. Bryter gjennom med fart og kraft, blir felt. Anners sender keepern en vei og legger den midt i kassa. MÅL og 1-0 oss.
- 7 min god redning Berntsen etter gjennom spill.
- 9 min MÅL Elverum kommer til innlegg fra v.siden.  Elverum er først på innlegget og utligning til 1-1.
-17 min skudd utenfor Elverum
-20 min farlig corner Elverum
-24 min innlegg fra v.side Elverum, skudd over
-26 min Erlend raider opp på h. Side. Innlegget blir redda av keeper.
-28 min Elverum raid , skudd over
-29 min voldsomt trykk på corner fra Elverum . Flere redninger på strek, Elverum roper etter mål, men vi kjemper desperat og får omsider klarert. Elverum kjører oss nå
-31 plutselig løfter vi oss og Endre kommer til godt skudd, men over
-33 min Elverum skudd fra skrått hold, stolpe ut
-34 min ny corner . Denne gangen klarer vi ikke å rydde unna, SELVMÅL og 1-2 Elverum
-36 min bra spill oss v. Side . Karsten skyter like utenfor
-38 min tobben satt opp h.side. Skudd/innlegg utenfor
-40 min corner Elverum , bak mål og 1-2 ved pause

2 omg :

-42 min innkast Elverum , vi er sløve. Elverumsspilleren vender opp og skyter ett skudd som går via hanskene på keeper og i mål. MÅL og 1-3 til Elverum
Karsten takler Elverums lille teknikker
-43 min gjennomspill Elverum, utenfor
-47 min frispark Elverum 30m, over
-52 min bra fra Sivert Tåle, kommer fri til innlegg, keeper snapper foran spiss
-55 min MÅL Elverum og 1-4 etter skudd fra 25m, spikeren i kista det der!
-58 min skudd Elverum  via tverrligger og ut.
-62 min nå slurver vi igjen og mot ett godt Elverum blir vi straffa. Skudd og 1-5
-65 min Elverum skyter utenfor
-67

min Isak skyter utenfor
-73 min vi bryter, setter opp Isak som skyter. Keeper redder og fister den over via tverrligger. Nære redusering der
-74 min corner oss, keeper redder
Erlend er ikke lett å skubbe unna
-77 min frispark fra ca 45m. The Bomber Erlend Moen Riste banker til og ballen drar seg opp under tverra og redusering til 2-5. Fantastisk skudd!

Kampen slutt og tap 2-5