fredag 27. april 2018

Tøft for lag 2 i Hov mot ett råsterkt S.Land


S.Land G15 - FK Toten/Kolbu/KK  7-0 (4-0)Kamptropp : 
keepere : Jasmin, Marcus G, Magnus 
Utespillere : Elias , Mathias , Martinius (kaptein), Petter, Lars, Isak, Hussein, Mats, Daniel , Håvard, Ole Magnus, Martin , Peter 

Vår beste : litt vanskelig i en tøff kamp. Men synes følgende spillere var de som har fortjent å dele tittelen: Marcus G, Hussein, Mats, Martinius.

Vi stiller en meget ung tropp med hele 9 stk G14 spillere og det ble en tøff match mot ett fysisk sterkt, hurtig og direkte spillende S.Land. Det endte 0-7 etter 0-4 ved pause . Må jo si at dette Land-laget aldri skulle vært meldt på dette nivået, men det er jo deres valg. De er også utrolig effektive og scorer 7 mål på kanskje 12-13 sjanser. Scora 4 på 6 sjanser i første omgang, hvor dommerne gir de 2-0 gratis på to straffespark . Den første er ingenting, den andre er godt utenfor 16m og er jo frispark. Men kretsen hadde prestert å sette opp juniordommer fra S.Land av en eller merkelig grunn. Det ga oss ingenting ekstra kan du si og som sagt de to straffene er jo nærmest skandaløst. Men alt i alt så prøver gutta så godt de kan og jeg synes vi kommer fra det med mye positivt også, mange kriger og jobber hardt.

Høydepunkter :

1. Omg : 

-1 min : og der ser vi S.Land sin stil direkte. Langt i bakrom direkte mot hurtige offensive spillere, kommer til innlegg, vi får avverget
-3 min : Isak kommer til skudd, keeper redder greit
-5 min : SL kommer til innlegg, vi avverger på strek
-7 min : SL får straffe etter en corner , utrolig billig! Dermed scoring og 1-0 SL
-9 min : corner SL , klarering
-13 min : Isak kommer til godt skudd, like utenfor . God sjanse
-15 min : SL spiller felles godt utenfor 16 m, dommern dømmer ny straffe. Merkelig avgjørelse igjen . Nytt mål 2-0 SL
-19 min : skudd utenfor fra SL
-22 min : SL kontrer høyre side, innlegget styres i mål på første stolpe, 3-0. Ekstremt effektive pluss gavmild hjemmedommer har gitt SL en flyging start
-23 min : bra spill oss, gode muligheter . Daniel felles til slutt utenfor 16 m. Men denne gangen blåser ikke dommeren
-24 min : SL langpasning gjennom og 4-0. 
-33 min : SL skudd fra 25 m, Marcus redder
-34 min : corner SL , Elias klarerer

Pause og 4-0 på 6 sjanser, utrolig effektive SL. Men de spiller veldig direkte med enormt trykk og fart i det de gjør . Kombinert med en gavmild dommer har det drept kampen for oss

2. Omg :

-42 min : fint kombinasjons spill, skudd utenfor fra Håvard 
-43 min : SL i bakrom igjen , Mathias klarerer
-44 min : SL skudd fra 25 m, Marcus redder
-45 min : enorm sjanse fra 8 m til SL, men Marcus med enorm reaksjons redning. Slår ballen via tverra og i grep.
-47 min : corner SL, Marcus redder
-54 min : dårlig valg , støttepasning snappes og 5-0
-55 min: nytt mål direkte og 6-0. Gjennomspill h. Side, innlegg og mål
57 min : gjennom spill midten og mål nr tre på tre minutter og 7-0
60 min : godt spill SL , skudd utenfor
63 min : Elias med raid h.side, godt innlegg. Men SL avverger
66 min : frispark SL fra 25 m, over
76 min : SL skudd utenfor 
78 min : nytt skudd SL , igjen utenfor

Selv om SL trykker på og styrer kampen forsvarer vi oss godt i perioder , men som sagt får de to gaver fra dommer som gir de 2-0. Og de scorer 4 mål på 6 sjanser i første omgang. Og når vi får en kollaps på 3 min i andre hvor de puter tre scoringer ender det 7-0 mot ett sterkt og svært effektivt S.Land. Må jo si at de har voldsomt trykk i det de gjør og det er nok også årsaken til at de er så effektive.

Trenerteamet

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar