torsdag 5. mai 2016

Tap 1-0 mot Faaberg

Det ble tap 1-0 mot Fåberg i kveld for vårt andrelag. Selv om det blir tap er jeg veldig fornøyd med innsatsen som gutta legger ned idag.
    Vi møter et godt Fåberg lag, men vi klarer å spille jevnt med dem, og vi går til pause med 0-0.
     I andre omgang klarer Fåberg å spille seg til flere sjanser, og får etter 55 minutt et noe tvilsomt straffespark som Marius redder. Etter 62 min spiller Fåberg seg igjennom på siden og klarer å skyte ballen i mål. Etter dette klarer vi å krige til oss et overtak og presser Fåberg tilbake på banen, og har endel sjanser til å utligne, men klarer ikke sette ballen i mål. Den største sjansen er det Gaute som har når han blir spilt gjennom og kommer alene med keeper som klarer å avverge scoring.
    Skal jeg trekke frem en enkeltprestasjon idag så er det strafferedningen, for det er et meget hardt skudd helt nede ved stolperota, og der ligger Marius Løvstad, en fantastisk redning. I tillegg må jeg nevne at det meget god arbeidsmoral i laget, så på tross av tap er det mye å ta med seg videre til neste match.