mandag 23. mai 2016

Serielederen ble for sterk og lag 4 går på sitt første tap for sesongen.

Tilbake fra en regnfull vårkveld på Gran hvor ting ikke gikk vår vei. Serielederen Gran 2 vant til slutt 5-1 i en kamp som til tross for resultatet tidvis var temmelig jevn spilt. Vi møter et Gran lag med mange store fysisk sterke spillere, disse vinner mye av duellene på midtbanen. Dog er det vi som har den første sjansen, midtbanen spiller igjennom Kevin som fyrer av fra 16 meter men en god Gran keeper redder. Gran skaper også sine sjanser og de er effektive og går kjapt opp i 2-0 ledelse. Vi spiller oss etter hvert mer inn i kampen, men får en del skader. Heine må ut med strekk, David får problemer med magen og Stian går i bakken utenfor 16 meteren etter en duell og får seg en smell i hodet. Bra at vi da har mange innbyttere å sette innpå. I en god periode på slutten av andreomgang er vi uheldige og får straffespark mot oss etter en hands inne i feltet. Denne setter Gran kontant i mål, og vi går til pause med 3-0.

I andre omgang fortsetter vi det gode spillet vi hadde i slutten av første, og etter å ha presset Gran en perioden får vi endelig lønn for strevet. Rafi sender en lur pasning ut på venstre kant hvor Sindre Rødningsby setter ballen i mål. Vi begynner å få troen på at dette kan vi snu, men så er vi så til de grader ukonsentrert på en corner. På siste trening terpet vi på å ha en mann på første stolpe og en mann i feltet hvor  corneren kommer fra. Dette glipper fullstendig og Gran får slått corneren direkte i mål. Dette er ikke bra nok fra vår side..
Dog skal gutta ha honnør for ikke å gi opp selv om vi ligger under med tre mål, vi skaper en rekke nye sjanser og vi er nære redusering når Rafi skyter i stolpen. Vi presser høyt og legger press på Gran, men på tampen kommer de på en kontring og scorer et meget bra mål. Kampen ender da til slutt 5-1 og vi går på vårt første tap.

Jeg er ikke fornøyd med konsentrasjonen i dagens kamp, men dere skal ha honnør for aldri å gi opp. Tidvis er vi helt på høyde med seriemesteren men denne gang er ikke marginene med oss. Neste kamp for lag 4 er hjemme tirsdag 31/5 mot Harestua 2 som for øvrig ligger rett bak oss på tabellen. Vi få ta med oss det som var bra i kampen i dag og skjerpe konsentrasjonen, så er vi nok tilbake der vi vil være.