torsdag 5. mai 2016

Solid seier!

Det ble en solid seier for FK Totens G16-1 i kveldens kamp mot Harestua på ØTIP.
6-0 kunne dommer, Geir Heien fra Redalen, til slutt notere i kamprapporten.
Toten-guttene startet meget offensivt, møtte Harestua-spillerne høyt oppe på banen. Det ga resultater.
1-0: Steffen Solhaug la inn fra venstrekanten, inne foran mål var Marius Utengen. Han var lur og overlistet Harestua-keeperen med en flott hælflikk.
2-0: Steffen Solhaug, igjen fra venstrekanten, plasserte et knallhardt volleyskudd i mål.
3-0: Steffen Solhaug igjen! Også denne gangen med et knallhardt og velplassert skudd.
Tremålsledelse etter bare tretten minutter!
Det neste målet lot ikke vente lenge på seg. Aksel Hoel kom seg fri på høyrekanten, vendte mot mål, skjøt rett på Harestua-keeperen som måtte gi retur. der stod Erik Fodstad riktig plassert og kunne sette ballen i mål.
5-0: Etter forrige matchen mot Nordre Land beviste FK Totens gutter at de kan være dødelig effektive på dødballer. Rundt ti minutter før halvtid fikk vi igjen bevist dette. Corneren satte Marius Utengen fint i mål. 5-0 ble også stillingen ved halvtid.
FK Toten foretok fire bytter i pausen, slik at alle i kamptroppen fikk minst en omgangs spilletid.
Selv om Harestua kom mer med i spillet i andre omgang, ble de aldri en reell trussel, til det spilte våre gutter solid og sikkert. FK Toten hadde flere meget farlige målsjanser også i denne omgangen, men det var kun Gaute Laeskogen som klarte å sette ballen i nettmaskene cirka fem minutter før full tid.
Sluttresultatet ble 6-0, og våre gutter er ubeseiret etter to kamper.