lørdag 30. april 2016

Velfortjent seier i serieåpningen!

FK Totens G16-1 reiste til Nordre Land med mål om å ta tre poeng i serieåpningen. Og det endte med seier 5-0, (4-0 til pause)!
Vi møtte et lag som var relativt sterke fysisk, men som vi klarte å spille ut på en grei måte.
Før kampen var alle enige om at vi burde slå Nordre Land-laget greit, men at dette selvsagt ville kreve innsats.

Den innsatsen la gutta ned og med det fikk vi med oss en grei seier.
Gutta våre spilte periodevis veldig fin fotball, men vi viste også at vi har litt å gå på når det gjelder tempo på ballen i angrepsfasen.

Gledelig positivt er det at vi igjen er meget effektive på "dødballer", hvor vi scorer fire av fem mål.
Målscorere i kampen: 1-0 selvmål, 2-0 Sivert, 3-0 Matias, 4-0 Marius, 5-0 Vegard.
Vi byttet som planlagt flere ved pause, uten at det påvirket laget veldig mye. Det er mange spillere som er sultne på spilletid, noe som lover meget bra!

Artig å reise fra Nordre med tre poeng 😊 (selv om det snødde vel mye over Vardalsåsen).
Ny kampe venter allerede til uka. Torsdag 5. mai klokka 19 møter vi Harestua hjemme på ØTIP. Vi håper så mange som mulig møter opp for å støtte gutta!