torsdag 5. mai 2016

Uavgjort på Raufoss etter to frispark perler.

Bra sesongstart for lag 4 på Raufoss, i en kamp litt utenom det vanlige. Det hele startet med at vi varmet opp som vanlig og gjorde oss klar til kampstart kl. 19:30. Det samme gjorde to yngre jentelag og det viser seg etter hvert at Raufosshallen er dobbelbooket. Vi tar det sportslig og blir enige om å spille kampen etter at jentene er ferdige.

Vi får med det, med oss litt av jentekampen til FK Toten som går ute denne kvelden. Omsider kommer vi i gang og vi spiller en jevn førsteomgang hvor spillet bølger fram og tilbake. Vi har våre sjanser men vi klarer ikke å sette de.
Andre omgang er mer dramatisk, Raufoss har en meget rask høyreving som stadig prøver seg på høyrekant, men vi har en meget rask og god Ali Halami, han avskjærer på en utmerket måte et forsøk på høyrekant. Dette liker vingen dårlig og går fysisk til angrep på Ali, for dette får han gult kort og 5 minutters utvisning. Like etterpå får Raufoss et frispark fra ca. 25-30 meter på høyrekant. Og her gjør en Raufoss spiller et kunststykke. Han klemmer til knallhard og ballen går i en bue og dupper ned helt oppe i krysset. En perle at et mål, og et av de aller beste frisparkene jeg har sett fra den distansen. Stemningen er forståelig høy i Raufossleiren og spilleren med gult kort stormer banen og er med på feiringen. Dette får dommeren med seg og gir han rødt kort.

Fra da av dominer vi mer og mer spillet i andre omgang, og under et av mange angrep blir Rafi felt like utenfor 16 meteren. William Eklund gjør seg klar og setter sin perle for dagen. Han skrur frisparket forbi muren og helt oppe i krysset. Det står 1-1 og vi forsetter presset, men får svært mange offside avgjørelser mot oss. Helt på tampen setter Stian Henriksen ballen i mål etter å ha fått servert et nydelig pasning fra Sindre Rødningsby. Stian stikker igjennom sentralt runder keeper og scorer. Dessverre blåser dommeren for offside. Personlig står jeg slik til at jeg ikke kunne se om det var offside eller ikke, men en rekke andre bedre plasserte kilder mener at dette var en feil avgjørelse. Raufoss sine 10 mann er veldig slitne på slutten, og de henger virkelig i tauene mens vi presser på, men vi klarer ikke å avgjøre og det ender 1-1 i en kamp der gutta våre har all grunn til å være fornøyd med egen innsats. Det fungerer bra i alle ledd, vi får bare være mer effektive foran mål neste gang.