fredag 13. mai 2016

12/5 G16 FK Toten 2 - Lillehammer 2

Det ble en meget spennende kamp på Lena stadion idag mellom Fktoten 2 og Lillehammer, og da er det ekstra deilig å dra i land seieren.
Vi tar tak i kampen fra start og presser Lillehammer tilbake på banen, og etter 8 minutt kommer Simen fri på venstre kant og slår inn foran mål hvor Arthur er på løp og setter ballen i mål. Vi fortsetter å kjøre kampen og etter 30 minutt kommer Simen på gjennomløp og lobber ballen sikkert i mål. Vi går til pause med en helt fortjent 2-0 ledelse. I andre omgang bølger kampen fram og tilbake, og begge lag har sine sjanser. Etter 52 minutt får Lillehammer hjørnespark, og vi er for passive i eget felt slik at de får gå opp uforstyrret og setter ballen sikkert i mål. Dette gir selvfølgelig Lillehammer nye krefter, men vi klarer å fortsette å vinne dueller og spiller oss til flere store sjanser. Etter 73 minutt er vi inne i feltet hvor Lillehammer først klarer å avverge, men Håvard tar returen og setter ballen i mål fra 20 meter og vi leder 3-1. Kun 3 minutter senere klarer Lillehammer igjen å score, og dette gjør at det blir noen veldig spennende slutt minutter, men vi klarer å stå imot og vinner 3-2. All honnør til spillerne for god innsats idag, og vi tør å spille ballen selv om underlaget ikke er det beste, og det er viktig. Mange spillere gjør det bra idag, men skal jeg trekke frem en spiller må jeg nevne Markus Riste som er bunnsolid i sin høyre back posisjon gjennom hele kampen. Lagleder ser veldig frem til fortsettelsen, og neste kamp er 29 Mai mot Roterud.