tirsdag 10. mai 2016

Opplegg for G16 i 2016

Viktig info fra NFF Indre Østland:

På grunn av endringer i antall avdelinger og lag i forhold til det som stod i opplegget for G16 er opplegget rettet opp.

DETTE  ER OPPLEGGET SOM GJELDER FOR G16 I 2016:

De 2 beste i hver avdeling i kvalifiseringen spiller i G16 Elite i vårsesongen. De 3 siste lagene i G16 Elite etter vårsesongen rykker ned i 1. divisjon. Vinneren i G16 Elite er kretsmester. Lagene i kvalifiseringen i G16 1. divisjon som ikke kvalifiserer seg til G16 Elite fordeles i 3 avdelinger i G16 1. divisjon i vårsesongen. Vinnerne i vårsesongen rykker opp i G16 Elite i høstsesongen. De 5 dårligst plasserte lagene i de 2 avdelingene i G16 1. div. rykker ned i 2. divisjon i høstsesongen. Vinnerne i de 5. avdelingene i 2. divisjon i vårsesongen rykker opp i 1. divisjon. Lagene i 2. divisjon og lagene som rykker ned fra 1. divisjon deles inn i nye avdelinger med vekt på resultatene i vårsesongen og geografi i høstsesongen.

Dersom det er lag som er kvalifisert som ikke ønsker å rykke opp så beholder det beste lag i avdelingen som skulle ha rykket ned plassen. Dersom det er forskjellig antall lag i avdelingene så deles antall poeng på antall kamper for å bestemme rekkefølgen til lagene.

Siste frist for å spille kamper i G16 i vårsesongen: Søndag 26. juni.

Skrevet av: Jan Kolnier

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar