mandag 30. mai 2016

Roterud avgjør i siste minutt og tar alle poengene i søndagens kamp mot vårt andre lag.

4 - 3 endte søndagens oppgjør i en små dramatisk match mot Roterud sitt førstelag. Roterud avgjør i siste minutt med sin stjerne spiss/ ving. Som i løpet av helgen har rukket å scoret 6 ganger mot oss. I går satte han 3 mål mot vårt tredje lag og i dag satte han 3 mål til mot lag 2. Han er grunnen til at vi går på to tap i to jevne kamper.

Dagens kamp var full av dueller og fysisk spill med lange baller inn i vårt bakrom. Roterud var farlige på dette og gikk i første omgang opp ...i 2 måls ledelse. Aksel Hoel reduserer etter å ha blitt spilt igjennom på høyre kant. Han løfter ballen over keeper og i mål. Vi er muligens heldige som slipper offside i denne situasjonen. Dette blir pause resultatet.

I andre omgang reduserer vi med et meget fint mål. Gaute Laeskogen tar et perfekt frispark litt inn på Roterud sin halvdel. Løfter ballen inn i feltet og der er Torgeir Auråen høyest og stanget inn 2-2.

Det neste målet er omstridt og spesielt. Roterud får corner og legger inn foran mål. Her blir det veldig mye dueller og klabb og babb. Til slutt lander ballen hos Roterud sin toppscorer som på åpent mål blåser ballen over.
Tilbake i feltet ligger en skadet Roterud spiller som gråter så tårene renner. I dette kaoset mister nok dommeren oversikten og dømmer feilaktig hjørnespark til Roterud. Dette scorer de på og går opp i ledelsen. Ikke lenge etter dette ordner Marius Utengen frispark for oss rett utenfor Roterud sin 16 meter. Dette setter Gaute Laeskogen perfekt i mål og det står 3-3. Amund Møllerhagen scorer et mål til ikke lenge etterpå, men dette blir dessverre annulert pga en tvilsom offside.

Vi presser på i sluttminuttene for å avgjøre kampen i vår favør, men det hele ender altså med at en lang avklarings ball fra Roterud havner oppe hos deres super spiss og han avgjør denne forholdsvis jevne kampen.
6 mål på to kamper mot FK Toten sier litt om hans kvaliteter.

Det er aldri morsomt å tape fotballkamper men i dag var det en jevn og god kamp. Hvor dere tidvis spilte meget bra fotball og hvor en spiller med ekstreme kvaliteter avgjør kampen i motstanderens favør. Det får vi tåle.

Fredag i kommende uke er neste kamp for lag 2. Da mot Vind sitt første lag.