torsdag 25. mai 2017

Knepent tap for lag 2 G 16, mot Vind sitt førstelag.

I dag hadde lag 2 våre naboer i nord fra Vind på besøk. De stilte sitt beste lag, og vi viste at vi hadde en tøff match foran oss. Vind er jo et lag vi har møtt mye opp gjennom årene.

Vi var innstilt på å gi dem kamp og det gjorde vi. En meget jevnspilt kamp ender med et knepent 0-1 tap. Kampens eneste mål kom allerede etter få minutter. Vi presser Vind bakover i starten av kampen, men de kommer på en overgang på høyre side. Det slås inn mot midten og der står en umarkert dyktig Vind spiller. Han får til et klokkereint hardt skudd fra ca. 20 meter som klistrer seg ved stanga på høyre side. Ut over det får Vind lite til, våre gutter gir dem tøff kamp i duellene og kampen bølger fram og tilbake. Heine er nær ved å utligne et stykke ut i første omgang etter et meget godt frispark fra ca. 30-35 meter. Vind sin keeper må ut i full lengde og klarer med nød og neppe å slå ballen ut til corner.

I andre omgang har vi mye av spillet, noe som frustrerer både lagledelsen og spillerne på Vind. Morten er nære på å utligne da han stikker igjennom som spiss men ballen går utenfor.

Den største sjansen er det Jonas Petterson som skaper, han fosser opp på høyresiden og slår et nydelig innlegg inn til en umarkert Kevin som skyter på direkten like utenfor et tomt vind mål.  Vi presser på mot slutten men Vind forsvarer seg bra og vinner til slutt 0-1.

Det er aldri morsomt å tape fotballkamper, men i dag gjorde dere en heroisk innsats mot en meget god motstander. Vind G16 lag 1, er en av favorittene til må gå videre til elite og ligger i skrivende stund på andre plass i den rimelig tøffe puljen dere spiller i. At dere spiller på høyde, og tidvis bedre en disse er meget bra. Det kan jo nevnes at når Vind sitt andrelag møtte vårt førstelag for 20 dager siden så endte det med 13-0 tap for Vind.

Avslutningsvis vil jeg takke Kevin, Ole Gunnar, Marius og Aksel  som stilte opp på kort varsel og ble med lag 2 slik at vi hadde bra med innbyttere i denne tøffe kampen.

Neste kamp for lag 2 blir onsdag den 31 mai. Hjemme på Lena mot Moelven. Det blir nok en ny tøff match for våre.