lørdag 20. mai 2017

Seier over Ringebu-Fåvang for gutter 15.

Gutter 15 dro til Fåvang på jakt etter våres andre strake seier.

Vi har en plan om å gå ut å ta tak i kampen å styre kampen å sette tempo i ballen å være agressive i det defensive.

Kampen starter på verst tenklig måte får våres del, de går rett opp i angrep å scorer 1-0, deretter så har vi god kontroll bakover.

Vi styrer spiller å kommer til mange innlegg å skudd, men vi klarer ikke å omsette trykket til mål før det går 20 min, det kommer etter ett innlegg som Haakon kriger inn ballen, vi fortsetter å trykke på med skudd og innlegg.

2-1 kommer etter nok ett innlegg som Haakon setter iskaldt i mål, vi går til pause med en 2-1 ledelse.

I pausen så blir vi enige om å fortsette å trykke på å bruke ballen mer enn det vi klarte i 1 omgang.

Kampbilde i 2 omgangen er som i første, men vi klarer å bruke ballen mye mer langs bakken enn det vi klarte i 1.

Simen setter inn 3-1 etter mye bra spill, vi fortsetter å skape mange muligheter.

De siste 10 minuttene så virker det som vi senker oss ned å slipper de inn i kampen igjen, uten at vi blir straffer for det.

Vi tar med oss 3 poeng hjem til Toten igjen, det smaker godt å vinne på en dårlig dag på jobb.

Neste kamp er hjemme mot Snertingdal 1 Juni.