søndag 21. mai 2017

Tap for vårt andrelag mot Stange

Det ble en meget spennende kamp på Stange idrettsplass lørdag, og det skulle vise seg at det var 2 jevne lag som møttes til dyst.

Kampen bølget frem og tilbake, og det var veldig høyt tempo fra start. I første omgang hadde Stange et lite overtak, og var farlig frempå ved flere anledninger, men Marius Laeskogen var meget god og nektet å slippe inn mål. Helt mot slutten av omgangen får vi innkast godt inne på Stange sin halvdel, og Emil Vasveen ser at Tolasa er på løp i bakrommet og kaster over forsvaret, og Tolasa tar med seg ballen og setter den sikkert i mål, og vi går til pause med 0-1 ledelse.

I pausa snakker vi om at vi skal gå ut å ta tak i kampen fra start og presse Stange tilbake på banen, og det lykkes vi veldig godt med. Vi presser skikkelig på, og får straffe etter 4 minutters spill, men Daniel setter den dessverre utenfor mål. Vi fortsetter å presse på, og spiller oss til flere store sjanser, men klarer ikke sette ballen i mål. Vi kontrollerer kampen og alt spillet foregår på Stange sin banehalvdel. Etter 72 minutters spill får Daniel gult kort, og vi spiller med en spiller mindre i 5 minutt. Dette gir Stange skikkelig motivasjon, og kun 1 minutt senere får de en meget billig straffe som de setter sikkert i mål, og stillingen er 1-1. Stange fortsetter å kjøre på, og i siste spilleminutt klarer en å avgjøre kampen til sin fordel, og vi taper 1-2.

Veldig bittert å tape en kamp på denne måten, for først fikk vi en spiller utvist på en unødvendig måte, og kun 1 minutt senere får de en billig straffe.

Læringspunktet er at fotball er uforutsigbart, og det er det som gjør denne sporten så fantastisk.

0-1   Etter 37 minutter ved Tolasa.