torsdag 1. juni 2017

Tap for Toten 2 mot Moelven

Det ble en tøff kamp for Toten 2 mot Moelven, for de hadde en meget sterk spillertropp til denne kampen hvor flere av spillerne er involvert i seniorlaget til Moelven som spiller i 4 divisjon.

I starten av kampen blir vi presset tilbake på banen, og det meste av spillet foregår på vår banehalvdel, men vi står imot og Moelven klarer ikke spille seg til de altfor store sjansene. Etter 10 minutters spiller vi oss fremover på vår venstre side, og ballen havner etter hvert hos Tolasa som fyrer av et skudd som keeper må strekke seg skikkelig etter, men klarer å redde. Etter dette bølger kampen frem og tilbake, men Moelven er sterke og dominerer banespillet. Vi blir litt preget av at vi møter et godt lag, og tør ikke å spille ballen bakfra på banen på grunn av at presset er litt høyere enn vi setter pris på. Vi står veldig godt imot defensivt, og vi går til pause uten at noen av lagene har scoret mål.

I pausa snakker vi om at vi må opprettholde intensiteten i duellspillet, og prøve å nekte Moelven å benytte rommet mellom vår midtbane og forsvarsfirer, for det er vanskelig når så hurtige og tekniske spillere klarer å vende opp i dette rommet og komme rettvendt mot vår forsvarsfirer. Vi lykkes ikke godt nok med denne planen, og Moelven fortsetter å dominere kampen, og kun 4 minutter ut i 2 omgang kommer de på gjennomløp og scorer sikkert. De fortsetter å presse på, og etter 19 minutter får de et frispark fra 40 meter som slås høyt inn mot vårt mål, og vår keeper er uheldig og ballen går i mål. De scorer en gang helt mot slutten av kampen, så resultatet blir 0-3.

For å være ærlige taper vi rett og slett mot et bedre lag, og det er greit. Må allikevel berømme innsatsen, for vi arbeider hardt gjennom hele kampen, og en ekstra honnør til Henrik Robøle og Amund Haugen som presterer årsbeste i denne kampen.

Fikk ros etter kampen fra dommer og motstander for måten vi oppfører oss på ute på banen, og det er sånn det skal være, hyggelig å høre.

Neste kamp for lag 2 er Søndag 18 Juni mot Furnes, vi ser frem til dette.