mandag 8. mai 2017

Stor seier for vårt andrelag mot Elverum 2

Vi mønstret en sterkt tropp mot Elverum i det som vise seg å bli en meget underholdende fotball kamp. Det var en fin dag, men ganske mye vind, og etter spillernes ønske valgte vi motvind i første omgang.

Taktikken var som alltid en 4-3-3 formasjon med stor bevegelse i laget og hurtig pasningsspill langs bakken, for klarte vi dette ville heller ikke motvinden bli spesielt plagsom. Jeg syntes vi fulgte taktikken bra, og vi klarte etterhvert å få kampen inn i vårt spor, og tok styringen i kampen.

Etter 6 minutters spill er Simen Sethne på et av sine raid på vår venstre side og slår ut til Tolasa som fyrer av et godt skudd, men keeper redder. Vi fortsetter å presse på uten å komme til de helt store sjansene, men etter 26 minutter er det Simen sin tur til å teste skuddfoten, men ballen vil ikke i mål. Etter dette spiller vi oss til flere store sjanser, men vi får ikke uttelling, og går til pause på stillingen 0-0.

Vi har som regel at alle i kamptroppen skal spille minst en omgang, og gjør 4 bytter i pausa, og blir enige om å gå ut å fortsette der vi slapp i første omgang med å spille ballen hurtig langt bakken, for da vil sjansene komme. Etter 52 minutters spill får vi første nettkjenning for dagen, og det er etter at Emil N Hauge som spiller gjennom Daniel som setter ballen sikkert i mål. Etter dette går det meste Toten sin vei, og vi lykkes med det meste. Kun 4 minutter senere er det Kodjo som er på farten og slår ut til Simen som setter ballen i mål og vi leder 2-0. Etter 60 minutters spill får vi hjørnespark som Morten Halvorsrud slår, og Kodjo hedder ballen sikkert i mål. Etter 64 minutter er en av kampens store spillere på farten igjen, for Kodjo tar med seg ballen og dribler av 4 spillere før han setter ballen sikkert i mål, og vi leder 4-0. Etter 74 minutters spill fosser Morten frem på vår venstre side, og slår inn foran mål hvor vi har mange spillere på løp, og Daniel setter sitt 2 mål for dagen, og kun 3 minutter senere er samme mann frempå og løper gjennom og setter sitt 3 for dagen. I siste spilleminutt setter Morten punktum og setter inn vårt sjuende mål.

Oppsummert var dette en meget god kamp fra vår side, og vi kjører skikkelig over Elverum utover i kampen.

Vi tar vår andre seier for sesongen med lag 2 og klatrer mot toppen av tabellen i 1 Divisjon, og dette er vi i trener teamet meget godt fornøyd med, og ser frem til fortsettelsen.

1-0              52 minutters spill ved Daniel

2-0              56 minutters spill ved Simen

3-0              60 minutters spill ved Kodjo

4-0              64 Minutters spill ved Kodjo

5-0              74 minutters spill ved Daniel

6-0              77 minutters spill ved Daniel

7-0              80 minutters spill ved Morten