tirsdag 9. mai 2017

Storseier mot serieleder Harestua lag 2, for vårt eget lag 3

Den 9 mai 2017 skulle bli dagen da David slo Goliat. Lag 3 hadde en tøff seriestart med et tap på 6-0 mot Biri i sin første kamp.

Kveldens motstander (Harestua G 16 lag 2) derimot var fulle av selvtillit etter 4-0 seier mot Brandbu i sin første kamp og topp plassering på tabellen.

Kampen startet oppskriftsmessig med tungt press fra Harestua i starten. Vi holder unna og er farlige på kontringer. Gang på gang slår vi opp på raske vinger og etter vel 10 minutters spill er Kevin nære på å sende oss i ledelsen, men skuddet går dessverre i stanga. Vi spiller oss mer og mer inn i kampen og gutta gjør en kjempeinnsats over hele fjøla.

Etter 15 minutter kommer det første målet og det er en meget god Morten Halvorsrud som setter ballen i mål fra sin høyre ving posisjon. 13 minutter senere setter han nr 2 og lufta går litt ut av Harestua laget. Vi er i en meget god periode og kun 3 minutter etter mål 2, så fosser Arthur fra midtbanen fra alt og alle og setter ballen forbi keeper. Den treffer stolpen, men på returen er Henrik og vi leder 3-0. Vi fortsetter presset og kun 3 minutter etter Henriks mål så scorer Jacob med en nydelig volley, på en corner slått av Oliver. vi er virkelig gode i denne perioden og vi går til pause med velfortjent 4-0 ledelse.

Vi gjør noen endringer i pausen, men forsetter andre omgangen med stort trøkk mot Harestua. Dog tar det tid før vi får neste scoring. Det vil si neste godkjente scoring. For Arthur scorer etter 6 minutter i andre omgang etter at keeper mister ballen i eget felt, men av uviss grunn annuller en ellers god dommer scoringen. Først i det 23 minutt sitter mål nr. 5 og det er det vår keeper Stian Henriksen som setter. Han har overlatt keeper hanskene til Lars og inntatt posisjonen som spiss. Et minutt senere setter han et til og vi leder 6-0.

Arthur setter vårt mål nr. 7, Oliver nr 8 og til slutt setter en nyklipt David Laeskogen kronen på verket med mål nr. 9 etter et nydelig langskudd.

Tabell jumboen slår altså serielederen 9-0 i en fantastisk kamp med meget god innsats og spill i alle ledd. Dette varmer hjertet til en Sunderland supporter som liker underdogs.

Dette har dere all grunn til å være stolte over gutter. Gratulerer med dagen.