lørdag 13. mai 2017

Seier over Vind for Gutt 15.

I formiddag tok vi i mot Vind til våres 2 andre seriekamp på Lena.
Før kampen så ble vi enige om å være med fra start, noe vi ikke var sist kamp.
Vi skulle ut å ta tak i kampen å være agressive, spille ball og få tempo i spillet vårt og være disiplinerte hjemover.
1 omgang blir akkurat som vi ønsker, spiller ball og triller rundt de til tider å spiller mye fin fotball og kommer til mye bra muligheter, uten at det fører til mål. Vi har veldig bra kontroll bakover.
Men rett før pause så klarer vi endelig å sette 1-0 etter vending av spille og ut på høyre kant og inn på bakre stolpe så dukker Jonas opp å kriger inn 1-0 ledelse.
I pausen så blir vi enige om å fortsette å gjøre sånn vi har gjort i første omgangen.
De første 20 minuttene av 2 omgang så henger vi ikke sammen bakover, det blir for store avstander mellom spillerne og leddene våres og når vi har ballen så klarer vi ikke å spille ballen sånn vi gjør i 1 omgang, uten at de skaper noe som helst takket være en meget god keeper/bakre firer.
De siste 20 minuttene derimot så klarer vi å justere oss å ligger mye mer riktig i forhold til hverandre, å holder ballen mye mer i laget.
Så vi vinner kampen fortjent 1-0.  Hele laget jobber godt gjennom hele kampen, men vil skryte ekstra av de 5 bakerste i dag, de håndterer det som kommer på en meget bra måte.
Neste kamp er den 28 mai borte mot Ringebu-Fåvang. Viktig at vi klarer å trene godt frem mot den kampen, å jobber med å bli bedre på basis ferdigheter og som lag.