søndag 28. august 2016

Tap på Harestua for lag 2

Det gikk ikke helt slik vi ønsket i kampen mellom Harestua og vårt andrelag i kveld, for vi tapte etterhvert 5-1.
Første omgang er forholdsvis jevnspilt, og vi går til pause på resultatet 2-1. Amund Granerud scorer vårt mål på et frispark fra 40 meter. I andre omgang blir vi presset tilbake på banen, og klarer aldri få kampen inn i vårt spor. Vi står imot lenge, men etter 25 minutt klarer Harestua og øke sin ledelse til 3-1. Etter dette er kampen kjørt, og de scorer ytterligere 2 ganger før kampen er slutt. Virker som det var endel tunge bein idag, og Harestua løper rett og slett mer enn oss og vinner de fleste duellene. Så vi legger denne kampen bak oss, og ser frem til neste match som er hjemme mot Gran 2 på ØTIP førstkommende mandag.