torsdag 18. august 2016

Seier for lag 2 i serieåpningen

I kveld var det Nordre Land som kom på besøk. Et lag bestående av 13, 16 åringer og en 15 åring. Altså et fysisk sterkt lag, som hadde hatt sin oppkjøring på Norway cup og hevdet seg rimelig bra der.
Vårt eget lag var noe broket og besto i går kveld av 12 spillere pga skader og forfall. Vi fikk i løpet av dagen med oss Kevin og Rafi fra lag 4, og Kodjo fra lag 1. Og gikk ut på banen i første omgang med friskt mot. Første omgang blir ingen stor opplevelse. Vi er teknisk mye bedre en gutta fra Nordre Land, men de har en bra fysikk. Det blir mye spill på midbanen uten at noen av lagene greier å skape noe særlig sjangser. Nærmest er Daniel Løken etter at han blir spillt nydelig fri på sin høyre kant av Sindre Rødningsby. Han klemmer til fra ca 16 meter, men Nordre land sin keeper redder mesterlig.
Vi går til pause med 0-0.

Andre omgangen blir mer spennede. Her skaper vi mye mer og vi er nær mål flere ganger. Dog holder en god keeper nullen lenge, men til slutt sitter den i nota, og det etter en corner. Det er kjempen fra Kolbu Torgeir Auråen som er sterk i feltet og får kjempet ballen i mål, etter min mening en av banens beste spillere.

En annen spiller som markerte seg, var banens yngste spiller Rafi. Han kom inn i andre omgang og med sin eminente teknikk var han en konstant trussel for Nordre Land. Først setter han ballen i tverliggeren, så dribler han seg igjenom forsvaret og skyter i stolpen, før han på slutten av kampen vinner ballen innenfor 16 meteren, dribler et par mann og setter ballen i nota og sørger for 2-0 som også ble slutt resultatet.

Defansivt var vi knall sterke og Marius Løvstad ble aldri satt på noen store prøver. Jeg var spessielt godt fornøyd med Mathias Haugen som stor spilte og vant mange dueller som vårt midtbane anker.