tirsdag 16. august 2016

Seier 8-1 mot Raufoss

Stor supporter gjeng med gjester fra Canada på tribunen. 
Fin stemning.
Vanskelig å si hvor bra denne kampen egentlig var, men vi scorer mange mål- og det er helt klart et bra tegn.
Jeg mener at vi har bra motstand de første 25 min, men allikevel kjører vi over Raufoss. Som jeg sa i pausa, da spilte vi fotball slik vi ønsker å spille. Ballen gikk veldig raskt framover, få berøringer og kontant i mål. 3 av de fire første målene kommer på denne måten👍👍👍. Stort pluss til Vegard,som spiller sin klart beste kamp i år!! Men hele laget fungerer og ønsker å vinne- veldig bra.

Utover i kampen så faller intensiteten naturlig noe. Raufoss gir opp- og vi er ikke like mye på hugget. Men vi scorer også 4 mål til i andre omgang, med flere skifter på laget. Veldig positivt at det kommer inn nye spillere, som melder seg på for spill på lag 1. (Torgeir rydder i kjent stil opp bak i sin første kamp. Arthur kommer inn og lager et fint mål).

Det kommer svært mange kamper fremover. Viktig at hver enkelt ikke sier ja til for mange kamper, slik at det blir for få treninger. ( dette skal selvsagt vi trenere følge med på- men husk tommelfingerregel: 1,5 kamp i uka!!!)
Mål: Simen, Sivert, Jesper, Marius, Arthur, Amund, Vegard??( litt usikker i andre omgang, men regner med raske korrigeringer på dette)
Trening i kveld på Lena stadion.

Skrevet av: Hans Olav Sethne

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar