onsdag 7. september 2016

Nok en seier mot Gran, denne gang for lag 4

Er tilbake fra en nydelig høstkveld på Gran. 20 grader i lufta, vindstille og flotte forhold på Gran sin nydelige arena.  Imøtekommende og hyggelig vertskap, i sum en perfekt kveld og bedre skulle det bli. Motstander er Gran sitt lag 3.

Vi starter kampen med friskt mot og får det fort inn i vårt spor. Vi vinner duellene på midtbanen der spesielt Omran fra Skjeppsjøen gjør en kjempejobb og rydder opp som defensiv midtbane. Vi presser Gran tilbake og skaper en rekke sjanser, men en god Gran keeper holder de inne i kampen. Dog sprekker det etter 15 minutter. Vår spiss Kevin får ballen fra midtbanen, slår den videre til Sindre Rødningsby på høyre ving som finter ut keeperen, men får ikke ordentlig dreis på skuddet. Ballen triller sakte mot mål, mens Grans forsvarere halser etter, men de rekker det ikke og vi går opp i 1-0 ledelse. Dette holder til pause i en omgang hvor Gran kun greier å skape en halvsjanse. Andre omgang starter som første, vi presser på men klarer ikke å sette ballen i mål før langt ut i omgangen da en sterk Jan Sarwary krangler ballen i mål.
Vi får da den skumle 2-0 ledelsen hvor vi senker oss litt, Gran kontrer og den raske høyrevingen deres kommer rundt på kant får slått inn foran mål, der kommer flere Gran spillere og de reduserer. Dette ga Gran en vitamin innsprøyting og for første gang i kampen presser de oss ordentlig. Nok en gang kommer de på høyre kant, slår inn foran mål og denne gang skyter de i tverrliggeren. Vi er ordentlig rystet og seieren er på ingen måte i havn. Dog løfter vi oss igjen og går i angrep, vi skaper en rekke nye sjanser og på en av disse skyter Kevin like over. Klokka går og spenningen er til å ta å føle på, men 3 minutter før slutt kommer den forløsende 1-3 scoringen. Igjen er det Kevin som er frampå, og denne gangen dundrer han ballen i mål fra kort hold. Dette etter et av mange lange gode innkast fra Emil Olsen.
Det holder helt inn, etter det som etter hvert ble en i overkant spennende og jevn kamp på Gran.

Gratulerer med seieren gutter, det ble en velfortjent lagseier som dere har all grunn til å være stolte over.