fredag 19. august 2016

Lag 2 reiser seg og slår Gran sitt andre lag 3-0

Lag 2 reiser seg fra forrige ukes tap på Harestua og slår Gran sitt andre lag. 3-0.
Vi har en alvorsprat i garderroben før kampen i dag og blir enig om å prøve å unngå overgangen vi fikk imot på Harestua. Dette ved å spille mer i lengderetningen, slå langt på vingene om man er presset og vinne duellene på midbanen. Med dette i tankene går vi på banen men vi lykkes ikke helt i starten. Gran er nær ved å score i åpningsminutene da venstre vingen deres blir spilt helt fri. heldigvis for oss bommer han på nærmest åpent mål.
Men etterhvert kommer det seg. Spilleren gjør det vi har blitt enige om. Det fightes på midbanen der spessielt Amund Sønsteby vinner mange dueller. Forsvaret slår langt på vingene og vi flytter opp laget. Vi treffer ikke med alle lang pasningene, men duellene skjer på motstanderens halvdel og det blir det ofte corner av. Og der er vi giftige. Amund Haugen skrur en av disse inn i feltet med venstrebeinet og der er Amund Møllerhagen høyest og fører oss i ledelsen. Ikke lenge etterpå har vi kjempet oss til nok en corner denne gang fra vestre siden. Amund Sønsteby slår den nydelig inn i feltet og på bakerste stolpe setter Emil Sandvold ballen i mål og vi leder 2-0. Dette blir også pause resultatet.

Vi gjør noen bytter i pausen og i andre omgang skaper vi mer spill. Vi spiller oss igjennom midten og skaper mange fine sjangser. På en av disse blir ballen spilt fra midbanen ut på Sindre Rødningsby på høyre ving, han spiller nydelig inn på vår spiss Amund Møllerhagen som dundrer ballen i mål. En perle av et mål med mange trekk i forkant.
Vi har flere store sjangser i andre omgang, men vi setter dem ikke.
Gran har flere gode spillere, men de klarer aldri og sette Håvard Løvlien Pisilrud på de store prøvene. Det sørger et velfungerende Toten forsvar for. Kampen ender til slutt på velfortjente 3-0, og det er særdeles hyggelig å se at gutta løfter seg etter tapet mot Harestua.
Nå blir det en liten spillepause for lag 2, før vi neste torsdag møter serieleder Vind G16 lag 1 på Gjøvik. Det blir en spennende kamp.

Gratulerer med seieren gutter.

Mvh to blide og fornøyde lagledere.
Petter og Jan Børge

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar