tirsdag 16. august 2016

Uavgjort for lag 3 i serieåpningen.

Her kommer høstens første kampreferat for lag 3. En kamp som gikk av stabelen på Lensbygda Idrettsplass. Motstander var Vind sitt andre lag. Det ble en forrykende kamp som tilslutt endte 3-3.
Meget publikumsvennlig og med mye dramatikk. Man of the match fra vår side ble vår spiss Jan Sarwary som satte alle våre tre mål. Han var helt rå med et rykk som Vind sine forsvareren hadde store problemer å hanskes med. Her kommer noen stikkord fra kampen notert av min gode makker Tom Bjerregård.

Notater fra kveldens kamp:
9 min 1-0 etter scoring av Jan på gjennomløpning.
10 min 2-0 etter scoring av Jan på gjenvinning av ballen.
12 min 2-1 etter at Vind skyter i tverrligger fra 35 meter, og ballen treffer Håvard i ryggen og ballen triller i mål.
18 min 2-2 etter at Vind scorer på gjennomløpning.
31 min 3-2 etter at Jan scorer på et skudd fra 16 meter.
52 min 3-3, Vind scorer etter gjennomløpning.

Sitat slutt.

På tampen er vi nære på å dra seieren i havn. Jan Sarwary er frempå igjen, han vender opp på 16 meteren og skyter et skudd som stryker stolpen på utsiden. Enda nærmere var hans kamerat Rafi som blir spilt nydelig igjennom fra midtbanen alene med keeper  er vi sikker på at han skal score, men da blåser dommeren av for en eller annen forseelse som skjedde i forkant av den nydelige pasningen. Kampen ender da 3-3.
Vi er veldig fornøyd med innsatsen spillerne la ned i dag.
Veldig mye bra spill, vi vant mange dueller og skapte mye framover. Lovende start på høst sesongen hvor innsatsen fra laget var glimrende. Hyggelig og ha Emma Opsahl med oss igjen etter sykdom, hun hadde ikke glemt gamle kunster og var viktig for oss på midtbanen. Avslutter med å rekke en stor takk til Lensbygda IL som stilte nyklipt og ny merket gressbane, samt flotte garderober til vår disposisjon. Ha en god natt, torsdag er det ny kamp.

Mvh to blide og fornøyde lagledere Tom og Jan Børge
😀👍⚽️

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar