onsdag 17. august 2016

Uavgjort mot Vardal i årets første kamp for lag 4

Med Vardal på besøk, forventet vi en jevn kamp. Jamfør tidligere kamper, og det ble det. En tett og varm sensommer kveld endte målløst. Dog var det sjanser begge veier og en tidvis meget god Håvard Pisilrud i mål sørget for å holde buret reint kampen igjennom. Blant annet hadde han en meget god redning da Vardal spissen kom alene igjennom 1 mot 1. Så godt fornøyd er jeg med vår keeper at han skal få tittelen man off the match denne varme sommer kvelden.

Utfordringen for lag 4 i kveld var midtstoppere, Heine var ute med skade, og Ali hadde mandagens kamp i bena og  med tanke på at han skal spille for tredjelaget i morgen, så vurderte vi og spare han mest mulig. Ingen av de andre gutta følte for å spille på denne plassen, og det endte til slutt med at Arthur ble rekruttert en time før kampstart for å spille som midtstopper. For øvrig for første gang. Emil Sandvoll spilte også i denne rollen i andre omgang og det holdt selv om raske Vardal spillere stadig prøvde seg.

Framover skaper også vi våre sjanser. Kevin er nær ved å sette den i mål i åpningsminuttene da han blir spilt fint fri av Rafi, men ballen går like utenfor mål. Sindre Rødningsby er også nære da han fra venstre ving posisjon skrur ballen like utenfor Vardals sitt høyre kryss. Utengen er også farlig framme et par ganger. Først med en heading like over etter en corner og senere setter han ballen i tverrliggeren. Kampen ender  til slutt 0-0 og det var nok ikke noe urettferdig resultat ut fra kamp bildet. Jeg er rimelig fornøyd med det som ble levert i dag. Vindstille og steikende sol gjorde at det ble en  krevende  kamp for gutta.

I morgen spilles det to nye guttekamper. Lag 2 møter Nordre land på ØTIP og lag  3 reiser til Hedmark for å møte Nes.
Med dette spiller vi 5 seriekamper på 4 dager. Utfordrende nok både for spillere og lagledere :-) Og den mest intense uka jeg kan huske som lagleder for FK Toten.

Ha en god natt.

Mvh Jan Børge

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar