lørdag 24. september 2016

Uavgjort i toppoppgjør for lag 2 mot Gjøvik Lyn lag 2. Sluttresultat 3-3

Det ble en meget spennende toppkamp mellom Toten 2 og et godt Gjøvik lyn lag som før kveldens match hadde 5 strake seiere. Vi kommer godt igang og fører kampen fra start, og går fortjent opp i 1-0 ledelse etter 19 minutt, en presis corner fra Amund Sønsteby som Sivert T Bakkelund setter sikkert imål. Kun 2 minutter senere får vi ny corner, og Amund slår igjen en presis corner, og Sivert setter også denne sikkert i mål fra bakre stolpe, og vi leder 2-0. Kun 1 minutt senere spi...ller Gjøvik lyn seg gjennom og Håvard Håvard Løvlien Pisilrud kommer ut og gjør en fantastisk regning, men returen setter de sikkert i mål. 5 minutter senere klarer Gjøvik lyn å skru en corner direkte i mål, og vi går til pause på stillingen 2-2. Vi gjør 4 bytter i pausa, og Sander O, Sindre S, William og Amund H kommer inn.

Vi går ut etter pausa å spiller tidvis fin fotball, og spiller oss til flere store sjanser, men klarer ikke omsette dem til mål. Etter 56 minutters spill bryter Markus å driver fremover med ballen før han spiller opp på Sindre Skeie som slår igjennom Arthur Helland som scorer sikkert. Vi har flere sjanser utover i omgangen, og har en ball til i mål som etter min mening feilaktig annulleres, og når det gjenstår 3 minutter å spille klarer Gjøvik Lyn å utligne, så resultatet blir 3-3.

Selv om det var kjedelig at Gjøvik Lyn utlignet i sluttminuttene, kan vi være stolte av kampen idag, for i lange perioder klarer vi å spille ut Gjøvik Lyn. Vi er nå nummer 2 på tabellen.

Litt kjedelig at Amund Granerud måtte ut med skade i 2 omgang, og han måtte sendes til sykehuset. Vi får håpe skaden ikke er alvorlig, God bedring Amund.