torsdag 29. september 2016

Storseier for lag 2 på Raufoss ( 3-9 )

Det ble en målrik kamp mellom Raufoss 2 og Toten 2 i kveld.
Vi viste før kampen at vi var et klart bedre lag enn Raufoss, og da er det ekstra viktig å mobilisere og ikke ta for lett på oppgaven. Vi klarer dette bra fra starten av kampen, og går opp i ledelsen allerede etter 40 sekund. Vi kjører på og etter 17 minutters spill leder vi med 5 mål. Etter 20 minutt skytes ballen i skulderen på Amund H på vår 16 meter, og dommeren dømmer frispark og Amund blir utvist, også scorer de i tillegg på frisparket. Vi scorer ytterligere 2 ganger og Raufoss 1, og vi går til pause på resultatet 2-7. Bortsett fra 2 unødvendige mål imot på dødball er vi forholdsvis fornøyd med første omgang.
I starten av andre omgang klarer vi ikke å opprettholde tempo på ballen og intensiteten i spillet, og Raufoss kommer mer inn i kampen, og scorer etter 7 minutters spill på en noe tvilsom straffe. Vi løfter oss litt mot slutten av kampen og scorer 2 mål, og sluttresultatet blir 3-9. Målscorerne: Amund M 4 mål, Jan 3 mål, Kodjo 1 mål og Vegard 1 mål.
Vi klatrer opp på 2 plass på tabellen med denne seieren, og i neste kamp møter vi et betydelig bedre lag da vi møter Søndre Land på Skreia stadion 9 oktober.

Sitat: Tom Bjerregård