tirsdag 13. september 2016

Sliteseier mot Lillehammer 2

Lillehammer 2- FK Toten G16-1: Seier 2-1!

Kampen på Lillehammer ble en sliteseier, men med mål rett før slutt tok vi nok en gang alle tre poengene.
Et artig moment ved kampen var at medialinjen ved Høgskolen i Lillehammer hadde full dekning av kampen – kommentatorer, produksjonsansvarlig og 6 kameraer i ulike posisjoner på banen. Filmen skal ikke distribueres, men brukes i opplæring. Vi kan imidlertid få oversendt kampen i ettertid, for gjennomsyn. Tror den blir artig å se!
Når det gjelder selve kampen tilrev vi oss raskt et klart overtak. Lillehammer stilte med et fysisk godt lag, men vi klarte å trille ballen med samtidige bevegelser, der Lillehammer ikke klarte å henge med.
Vi spilte oss frem til flere klare sjanser, men vi klarte ikke å omsette disse til mål. Det var muligens et par tvilsomme offside-avblåsninger, men selvsagt vanskelig for dommer å se alene. Få farligheter bakover og Daniel holder nok en gang nullen.
Vi gikk til pause målløst, men vi hadde nok mest grunn til å være misfornøyd. Mange hadde løpt svært mye i første omgang, og i pausen ble vi enige om å presse noe lavere og mer samlet i presset etter pause. Vi fortsetter å dominere etter hvilen, og etter ca 15 min scorer vi på hjørnespark. Vi har et par muligheter til å punktere kampen, men vi slipper Lillehammer inn i kampen og de utlikner noe heldig. I denne perioden klarte vi ikke å sette presset samlet, og vi ble presset bakover på banen.
Etter utlikningen klarer vi imidlertid å løfte oss sammen nok en gang. Vi spiller tidvis fin fotball, krydret med fine enkeltmannsprestasjoner som gjør at vi kommer til store sjanser, men uten å sette ballen i mål. Rett før fulltid får vi et frispark som vi setter i mål, noe som var svært fortjent. Erik og Sivert scorer to fine mål, men det kunne helt klart vært flere. Det som er svært gledelig er at vi spiller oss frem til sjanser, og så må vi øve enda mer på å score i "trengte" situasjoner, samt være noe mere kontant.
Mange har følt seg slitne og tunge den senere tiden, men i går så vi ikke mye til dette. Hele laget la ned stor innsats, og svært mange løp veldig mye.
Det var en morsom kamp å se på, og selv om mange hadde noe fokus på at kampen ble filmet før start, var dette glemt da dommeren blåste i gang. Vi har relativt god plan over spillet og får tidvis god fart på ballen. Selvsagt kan presisjonen bli bedre, men dette mener jeg at dere utvikler dere på hele tiden.
To kamper til uka, men først trening.

Skrevet av Janicke Gonstad

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar