torsdag 29. september 2016

Forrykende kamp mot Brøttum endte 5-5 for lag 3

Er tilbake fra en forrykende kamp på ØTIP og det på mange plan. Kveldens kamp ble avviklet i en så sterk vind at den på mange måter var med og avgjorde kampen. Allerede før kampen var i gang var det meget hektisk for undertegnede. Pga. av parallell kamp for lag 2 som bandt opp 2 lagledere så hadde jeg denne kampen alene. I utgangspunktet greit nok om alt går som normalt, men det skulle det vise seg og ikke gjøre denne kvelden. Først var Brøttum 20 minutter forsinket, noe som medførte at jeg sto ute å ventet på disse for vise de til rette i garderoben med mer, i stedet for å følge opp egne spillere i garderoben. Da de først kom så hadde de glemt fotballer til oppvarming, så var det opp på klubbrommet å hente det. Når det var gjort så viste det seg at de stilte i røde drakter, igjen bar det opp på klubbrommet for å låne bort våre bortedrakter. Før banen ble ryddet og gjort klar til kamp. Heldigvis har vi disiplinerte spillere som tok tak i oppvarmingen slik at tross mye klabb og babb så gikk kampen til oppsatt tid.

Så til det viktigste. Kvelden kamp. Vi starter i kraftig motvind, denne drar Brøttum stor nytte av, og i løpet av en halv time leder de 0-3. Dog klarer også vi og skape sjanser tross denne kraftige motvinden . På en av disse offensivene får vi frispark midt inne på motstanders halvdel. Dette tar Erik Fodstad (som for øvrig spilte en stor kamp på midtbanen). Han slår ballen høyt inn mot mål og i den kraftige vinden er dette vanskelig å beregne for keeperen. Han bokser og på returen er Simen Gjerdalen og setter ballen i mål. Vi er med i kampen igjen og før dommeren blåser av første omgang har banens desidert beste spiller Simen Sethne redusert med enda et mål.

Vi går til pause og tross at vi ligger under er jeg meget fornøyd med gutta. Vi har tross kraftig motvind og stort Brøttum press holdt bra imot. I andre omgang løyer vinden en del, men vi presser på og unge Sethne scorer en perle av et mål helt oppe i krysset etter et lang skudd. 0-3 ledelsen er innhentet og vi fortsetter presset. Simen S. er nok en gang igjennom hele forsvaret og for å stoppe han blir han regelrett nedsparket av bakerste mann. Brøttum spilleren får gult kort, men burde fått rødt. Selv om vi har presset i denne fasen kommer Brøttum på kontringer og på en av disse scorer de, og går opp i 3-4 ledelse. Vi svarer raskt, nok en gang med unge Sethne. Det står 4-4. Kampen bølger nå på tampen, fram og tilbake, og på en av Brøttum sine angrep er en av våre backer uheldig å får ballen i hånden. Vi får straffe imot og Brøttum scorer og tar nok en gang ledelsen med bare minutter igjen. Det ser mildt sagt mørkt ut, men gutta gir seg ikke. Vi går i angrep og hvem er det ikke som setter ballen i mål for fjerde gang denne vindfulle høstkvelden, jo Simen Sethne. Gutta på benken omtaler han som en legende spiller, og ja i kveld er jeg helt enig med gutta på benken. Jeg har aldri sett Simen spilt så bra noen gang som han gjorde i kveld, helt legendarisk. Gratulerer Simen dette var sterkt.

Kampen ender med dette uavgjort 5-5 i en av de mest spennende og intense kampene jeg noen gang har vært med på. Bra jobbet alle sammen.

Avslutningsvis vil jeg takke Fazulrahman Shirzad for tiden vi fikk sammen i FK Toten. Han blir som Omid omplassert til Vestlandet i neste uke og spilte sin siste kamp for oss i kveld. Vil på vegne av FK Toten ønske deg alt godt dit du kommer og vit at du alltid er velkommen tilbake til oss i klubben.