søndag 9. oktober 2016

Sesongavslutning endte 3-3 for lag 2 mot Søndre Land

Da er sesongens siste kamp spilt for lag 2 og det ble en sølv thriller som til slutt endte 3-3. Vi møter et sterkt Søndre Land lag som før denne kampen kunne hadde et tap og resten seire. Med seier i denne kampen ville vi sikre sølv plassen på tabellen denne høst sesongen. Dette var målet vårt og vi gikk hardt ut og la Søndre Land under press fra start. Dog var de farlige på overganger og på en av disse blir det en misforståelse i vårt forsvar og de går opp i 1-0 ledelse. Vi skaper mange sjanser men er ikke effektive foran mål, men det er Søndre Land og på en av få sjanser setter de 2-0. Vi presser på og til slutt sitter den. Sivert Bakkelund Er sist på ballen etter en del klabb og babb i feltet til Søndre Land. Dette blir også pause resultatet.

I pausen gjør vi noen taktiske bytter blant annet flytter vi Amund Møllerhagen opp som spiss, og det viser seg å være lurt, for han er sterk og skaper mye på topp. På et av sine raid framover blir han felt en 20 meter fra mål og vi får frispark. Dette tar Sivert Bakkelund og smeller ballen opp i nærheten av høyre kryss. det står 2-2. Vi er helt klart det beste laget i denne fasen, men Søndre Land er farlige på overganger, og på en av disse gjør en av spillerne deres en meget god enkeltmanns prestasjon. Han tar ned ballen på midtbanen dribler av hele forsvaret vårt, runder Håvard og setter ballen i mål. De er igjen i ledelsen. Etter dette mister vi noe av initiativet Søndre Land kommer mer med i kampen og presser oss, men vi bryter. Arthur vinner en duell langt inne på vår banehalvdel, slår ballen til Møllerhagen, som slår den videre til Emil Sandvoll som fosser over midtbanen i stor fart med ballen i bena. Krosser den videre til vår høyre ving, Daniel som dribler av en spiller og slår inn foran mål hvor Møllerhagen bredsider ballen i mål. En perle av et mål med veldig mye bra spill i forkant. Vi presser på i sluttfasen og har mange store sjanser, men en god og heldig borte keeper sørger for at slutt resultatet ble 3-3. Med det ligger vi på andre plass på tabellen, men i og med at Søndre Land og Vind har en kamp mindre spilt vil en av disse krabbe forbi oss etter deres siste kamp. Slik at vi ender på 3 plass denne høsten. Dog er det bra i en tøff pulje i første divisjon. Vinner i puljen er Gjøvik Lyn sitt andre lag som vant alle sine kamper bortsett fra mot oss. Den endte som kjent 3-3 den også.

Vil avslutningsvis på vegne av Tom, Petter og meg selv  takke for en flott sesong, med høflige, lojale og hardt arbeidende gutter. Det har vært en fryd og være sammen med dere. Spesiell takk til  Amund Sønsteby og Torgeir Auråen som sannsynligvis spilte sin siste guttekamp i dag og hvor junior tilværelsene venter.

Lykke til videre.

Med vennlig hilsen Jan Børge

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar