lørdag 4. juni 2016

Kampreferat Toten G16 lag 2 mot Vind G16 lag 1. Resultat 1-4.

Vind utnytter våre feil og slår oss. Dog starter kampen bra for vår del og gutta spiller veldig bra fotball i første omgang. Vi er enig i garderoben om å utfordre med lange baller på våre raske vinger og det lykkes vi godt med. Vi  fører kampen i denne fasen og går velfortjent opp i 1-0 ledelse. Og det skjer nettopp når vi spiller som vi er blitt enige om. Lang ball blir slått på raske Håvard Kvam. Han demper ballen og slår 45 grader ut på Sander Odenrud som klemmer til fra ca 20 meter. keeper er på ballen med klarer ikke å holde den.

Vi forsetter å føre kampen helt det er 5 minutter igjen. Da prøver vi oss med små spill på midtbanen mot teknisk gode Vind spillere i stedet for å slå langt i bakrom som vi er enig om. Vind snapper da ballen og konterer og får et billig mål. Vi mister konsentrasjonen etter dette å i det vi tar avspark fra midtbanen så snapper spissen deres ballen på midtbanen. Forseer 10-15 meter og skyter ballen klistret under tverrliggeren. De har snudd kampen på under 2 minutter, og vi går slukøret til pause.

Andreomgang er mer jevnspilt, men vi klarer ikke å score. Igjen er vi uheldige idet vær keeper går i bakken i eget felt under en avklaring og mister ballen i fallet. Vind kan bare sette ballen i det åpne målet. På tampen av kampen scorer Vind sin høyreving et fint mål og kampen ender til slutt 1-4.

Gutta skal ha honnør for tidvis å spille meget fin fotball, men lag 2 er i en tøff pulje med gode motstandere og da blir vi hardt straffet når det gjøres feil.

Neste kamp er 9 juni hjemme mot serieleder Moelven.