onsdag 8. juni 2016

Uavgjort for lag 3 mot follebu/Gausdal lag 2. Resultat 3-3

Det ble en spennende kamp mellom Fktoten 3 og Follebu/Gausdal på Lena stadion i går kveld. Vi visste på forhånd at de spiller mye langt, og at de har en veldig god og hurtig spiss som går på løp i vårt bakrom hele tiden. Vi klarte ikke å forsvare oss mot dette, for på tross av at vi spillemessig er på høyde ligger vi bak med 2 mål etter halvspilt første omgang. Vi klarer å heve oss, og etter 27 minutter scorer Emil Sandvold en perle av et mål, frispark fra 30 meter helt oppe i krysset. I pausa bestemmer vi oss for å stå høyere i banen og gå ut å vinne kampen. Vi går ut å tar tak i kampen, og etter 7 minutter spiller vi oss fint fremover på banen med hurtig spill, og Jan spiller gjennom Steffen som setter ballen i mål, og det står 2-2. Vi fortsetter å presse på og etter 25 minutter blir Steffen Solhaug spilt fri igjen, og med sin presise venstre fot skyter han over keeper fra skrått hold, og vi leder 3-2. Etter dette bølger kampen frem og tilbake, og Follebu/Gausdal klarer å utligne rett før slutt, så sluttresultatet blir 3-3. En grei kamp fra vår side der vi får med oss 1 poeng. Vi har nå spilt 7 kamper, og ligger på 3 plass på tabellen med 13 poeng. Neste kamp for Fktoten 3 er bortekamp den 15 Juni mot Biri.

Follebu Gausdal hadde en meget god spiss som nok spilte på førstelag deres, han scoret alle 3 målene. I andre omgang gikk han i bakken etter en ren duell mot Amund Haugen. Han ble liggende med store smerter etter en vridning i kneet ved vår 16 meter. Dommeren vinket inn Follebu/Gausdal sin lagleder for å hjelpe han av banen, men spissen hadde store problemer med å gå. Da steppet vår egen lagkaptein og solide midtstopper Arne Lunde Dyste inn og sammen med Follebu/Gausdal sin lagleder støet de spissen av banen. Denne inngripen skal du ha stor ros for Arne Lunde Dyste. Jeg angrer på at jeg ikke fikk tatt bilde av dere, der dere på hver deres side hjalp spissen av banen. I FK Toten er vi opptatt av fair play og å vise med og motspillere respekt. Det du gjorde i gårdagens kamp går akkurat på dette og vi kunne ikke hatt en bedre ambassadør en deg i så måte . All ære til deg Arne Lunde Dyste. Din oppførsel bør være et forbilde for oss alle.