lørdag 4. juni 2016

Langskudd spesialist Møllerhagen avgjorde på Brøttum.

Sitat fra Tom Bjerregård på FB, lagt ut i går kveld:

Fktoten 3 har vært på Brøttum på kamp i kveld, og der møtte vi et fysisk sterkt lag som lå som nr.3 på tabellen før denne kampen, og de hadde bestemt seg for å gå tøft ut. De presset oss veldig, og etter 5 minutter får de uttelling etter scoring på et frispark. Brøttum fortsetter å presse på, men etter ca.30 minutters spill klarer vi og heve oss og kommer mer og mer inn i kampen, og scorer et meget viktig mål med Amund Møllerhagen 1 minutt på overtid av første omgang og går t...il pause med 1-1. Vi bestemmer oss i pausa om å fortsette der vi sluttet i første omgang, og det lykkes vi godt med. Vi tar avspark i andre omgang, og Amund Møllerhagen observerer at Brøttums keeper står på 16 meteren, og skyter direkte etter avspark, og mirakuløst suser ballen rett i mål. Tipper dette er kun 10 sekund etter avspark, og vi leder 1-2. Kampen bølger frem og tilbake, men 33 minutter ut i andre omgang er Amund Møllerhagen igjen på plass os setter inn 1-3. Kun 3 minutter senere er samme Møllerhagen igjen frempå, og scorer faktisk et nytt mål fra 50 meters hold, og denne gang etter langskudd med venstre fot. En veldig morsom kamp, og fantastisk deilig å dra i land denne seieren. Dette var en skikkelig lag seier, for vi måtte jobbe knallhardt. Må alikevel trekke frem 3 spillere, og det er Amund Møllerhagen som scorer 4 mål, og 2 av dem fra ca.50 meter, må også nevne Rafi som med sin fantastiske teknikk og hurtighet lager store utfordringer for Brøttum gjennom hele kampen og tilslutt Tamim som står som en levende vegg bakerst idag, og er nok banens beste spiller. Etter denne kampen klatret vi opp på 2 plass på tabellen med 12 poeng på 6 kamper, meget bra gutter.