tirsdag 31. mai 2016

Kamp rapport FK Toten G16- 4 - Harestua 2. resultat: 5-6

Fk Toten går 1 minutt opp i ledelsen etter gjennombruddspasning på Håvard Kvam. Vi smiler og håper dette blir vår kamp. Men alvoret tok oss tidlig da det "renner" inn mål for Harestua. Mye av målene i første omgang skyldes til tider noe "klønete" forsvarspill fra vår side, samt at vi roter bort mange angrepsmuligheter. Vi går til pause med resultatet 2-4. Vi hever oss mye i andre omgang, mange bretter opp skjorta og gjør en god omgang, vi lykkes fremover på banen og etter skåringer av Stian H, Johannes O og 2 x Jan utligner vi til 5-5. Men vi utnytter ikke sjansene våre fremover på banen og Harestua kontrer og skårer. Mange skader og slitne karer i varmen på Lena i kveld. Vi taper kampen 5-6