onsdag 22. juni 2016

Seier og årsbeste på Hamar for lag 2.

Kampen på Briskeby mellom Ham-kam og vårt andrelag ble innholdsrik, og som Jan Børge har nevnt ble det en meget gledelig 1-4 seier etter at vi presterer årsbeste.
Vi var enige om å gå ut å ta tak i kampen fra start, og tørre å holde på ballen og spille langs bakken. Vi lykkes godt med dette og går fortjent opp i ledelsen etter 5 minutter med hurtig spill langs bakken i lengderetningen, hvor Arthur tilslutt spiller fri Steffen som scorer sikkert. Kampen bølger frem og tilbake... utover i omgangen med mye fint spill fra begge lag, men det blir ikke flere mål i første omgang.
Etter 48 minutter blir spissen til Ham-kam spilt igjennom og utligner til 1-1. Noen minutter senere klarer de på ny å bryte gjennom vårt forsvar, og Håvard Løvlien Pisilrud kommer ut og gjør en meget viktig redning. Etter 65 minutters spill får Rafi ballen på 25 meter, og han sklir mesterlig forbi 3 mann før han dundrer ballen i krysset, og vi er igjen i ledelsen. 10 minutter senere kommer samme Rafi igjen førende med ballen mot Ham-kam sin 16 meter, og denne gang spiller han fri Steffen som setter ballen i mål, og vi går opp i ledelse 1-3. Helt mot slutten av kampen spilles ballen ut på vår venstre kant hvor Steffen Solhaug ser at keeper står langt ute, og skyter et meget velplassert skudd i mål fra 30 meter, og scorer sitt 3 mål for dagen, og vi øker ledelsen til 1-4.
Må avslutte med å berømme alle de 16 spillerne som var med i dagens tropp, for dette var en meget god kamp fra vår side, og det var mye underholdene og fin fotball.