tirsdag 4. april 2017

Elitekvalik mot Harestua

Hei!
Ref fra kamp mot Harestua: seier 3-2.
Vi reiste til Harestua og var forberedt på et fysisk hardtkjempende lag; det stemte svært bra. Utgangspunktet for kampen var veldig enkelt. Vi måtte vinne kampen, dernest skaffe en så stor seier som mulig! Vi klarte dessverre kun den første oppgaven. Nå er det opp til kampen mellom Harestua og Gran om vi skal klare å kvalifisere oss til Elite eller ikke
Som vi på forhånd antok så gikk Harestua til 110 % i alle dueller og klarte i store deler av første omgang å få oss ut av stilen! I løpet av den første omgangen skaper vi noen sjanser, men med stor grad av unøyaktighet mister vi ofte ballen og "gir bort" 2 mål til Harestua.
Vi utlikner ledelsen ca halvveis i andre omgang og da hadde vi delvis flyt i spillet. Da spilte vi i perioder slik vi kan og ønsker å spille, men hvor vi etter utlikningen ikke klarer å holde nøyaktighet og trøkk i pasningsspillet oppe. Vi klarer å sette en sjanse på tampen og ror seieren i land med 3-2.
Dette var en kamp vi burde og kunne vunnet med store sifre, men da må vi ha en helt annen innsats og aller mest: full fokus for oppgaven. Det hadde vi ikke på søndag, og da er ikke lenger oppgaven i "våre hender" .
Men, vi har noe på gang- og om vi spiller på "høyeste eller nest høyeste nivå" nå i vår- så har vi klart å utvikle samtlige som er med å spiller til å bli bedre fotballspillere. Det som gjenstår er innstilling til den enkelte, hvor en ser på kampen mot Gjøvik- lyn, at vi kan spille godt om fokus og innstilling inn mot kamp er rett, så får vi se i løpet av dagen om hvilke motstandere vi får nå i vårsesongen!
Som sagt var det en tøff kamp, og spes for Aksel ble det et hardt møte med Harestua. Res; brudd i arm over håndleddet:-( Det ser ut til at dette går bra, men hvor han nok ikke er klar til seriestart!
Det var ingen som var spesielt gode mot Harestua, men hvor Jesper jobber hardt og får belønning i form av viktig mål på slutten!
Hans Olav

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar