fredag 28. april 2017

Seier i Serieåpningen for vårt andrelag

Vårt andrelag spiller i 1 Divisjon avdeling 03, og hadde serieåpning borte mot Løten torsdag 27 April på Løten stadion, og dette skulle vise seg å bli en meget spennende kamp.

De første 10 minuttene bølget kampen frem og tilbake, men etter hvert klarte Løten å skaffe seg et overtak, og var farlig frempå ved flere anledninger, men vår meget gode keeper Marius Laeskogen var ikke lett å overliste. Vi ga bort en del unødvendige frispart inne på vår banehalvdel, og på disse klarte Løten å skape farlige sjanser, og hadde blant annet et skudd i tverrliggeren og hedding i stanga.

Etter hvert klarte vi å spille oss mer og mer inn i kampen, og etter 32 minutter får Morten Halvorsrud ballen inne i 16 meteren, og klarer på mesterlig vis å plassere ballen i hjørnet utenfor keepers rekkevidde, og vi leder 0-1. Vi fortsetter å presse på, og kun 3 minutter senere fyrer Sindre Skreie av et meget godt skudd som keeper må gi retur på, og Morten prøver å ta returen men klarer ikke sette denne i mål. Så vi går til pause med ledelse 0-1.   

I pausa bestemmer vi oss for å fortsette å tørre å spille vårt spill, og det er å spille ballen hurtig langs bakken. I tillegg bytter vi inn de 4 spillerne som satt på benken i første omgang.

Vi klarer å styre kampen i store deler av 2 omgang, og som vi snakket om i pausa tør vi spille ballen langs bakken, og vi ser at vi har spillere med gode tekniske ferdigheter. Nå skal det sies at Løten også har sine sjanser de også, men  de klarte ikke sette disse i mål. I siste spilleminutt blir Arthur Helland felt inne i Løten sin 16 meter, og det blir korrekt dømt straffespark. Arthur tar selv straffen, men keeper redder og kampen ender med seier 0-1.

Vi er meget godt fornøyd med resultatet, og ikke minst innsatsen som ble lagt ned for dagen. Istedenfor å trekke frem enkeltspillere må jeg trekke frem hele laget, for dette var en skikkelig lagseier.

 

Vi trenerne ser frem til fortsettelsen, Tom, Jan Børge, Petter og Frank.

 

1 kommentar:

  1. Skikkelig morro å komme igang med sesongen. 3 poeng smakte også godt. Vi har en bred stall og høyt nivå på alle spillerne. Gleder meg til fortsettelsen. Frank��

    SvarSlett