fredag 31. mars 2017

Kampref NM- kamp mot Lillestrøm

Toten spiller heller ikke i år finale i Telenor arena i cupen for guttelag, etter 0-7 mot Lillestrøm! Vi taper fortjent, og hvor vi definitivt selger oss svært billig!
Været var svært bra denne vårdagen, men nok også det som varmet mest sett med Fk-Toten-øyne!
Vi får dessverre noe enkle mål i mot tidlig i kampen, og for mange går nok lufta ut etter 0-3. Vi klarer dog å ha eget spill og eier i perioder ballen, men uten at vi klarer å spille oss til sjanser!
Vi må også gjøre flere bytter i laget som følge av skader, noe som også medvirker til mindre samhandling i laget!
Vi gikk nok også til kampen uten den helt store "trua", noe som førte til et så stygt resultat. Jeg tviler på at vi hadde slått Lillestrøm, men med samme innsats som mot Gjøvik/ lyn på tirsdag- meiner jeg bestemt det kunne blitt en mere jevn kamp! Sivert fikk seg en lei trøkk i første omgang og måtte stå av til pause. Likefullt var han nok en gang vår beste spiller, og kanskje den beste på banen!
Vi ble enige rett etter kampen om å legge den raskt bak oss - og se fremover!
Nå er det serie-spill som gjelder- og neste hinder er Harestua! Første betingelse er å vinne kampen, dernest å vinne så stor seier som mulig, for så å telle opp til slutt om resultatet holder til spill i elite!