Raufoss- Fk Toten G15

Raufoss- FK Toten: 8-9
Det ble en målrik kamp på Raufoss i dag.
2 lag som var dårlige bakover på banen etter min mening.
Vi har en plan om å gå ut å tørre å spille fotball å ligge kompakt bakover. I første omgang så skaper vi 5-6 kjempe store mulighet etter mye bra spill, men scorer bare 2 på keepern til Raufoss, desverre så scorer de 4, etter min mening altfor lette mål. Så det står 4-2 til pause.
Vi blir enige om å fortsette å trille ball, men å være enda tøffere i duellspillet i 2 omgang, vi skaper sikkert 15 store muligheter etter mye bra spill, men blir nok en gang straffet knallhard for etter min mening svakt forsvarsspill. Men vi scorer 9 mål og slipper inn 8 mål å vinner kampen, så det er kjempe mye positivt å ta med seg offensivt fra denne kampen, men når seriestarter neste søndag så må vi opp mange hakk i duellspillet defensivt når vi tar  den lange turen til Kvam. Vi skal bruke treningsuken som kommer godt til jobbe med det vi var dårlige på i dag.