fredag 21. april 2017

Toten- Harestua 2-2.

For tredje gang så langt i år møter vi Harestua, og hvor vi for første gang taper poeng mot dem! Vi møter på nytt et hardtkjempende Harestua- lag, et lag vi burde slått greit, men hvor vi ikke lykkes med dette

Kampen startet bra for oss- hvor vi eier ballen de første 25 minutter. Vi spiller oss frem til svært mange gode muligheter, og hvor vi med større dyktighet burde ledet med 4 mål i denne perioden. Vi scorer kun ett!!!og gir fra oss initiativet i kampen mot slutten av omgangen! Vi slutter "å tørre" å spille fotball- for høye skuldre- og slipper Harestua for fullt inn i kampen! 1-0 står seg til pause!

Vi går ut til andre omgang med en avtale om å "drepe" kampen med en tidlig scoring! Det lykkes vi godt med, men fra 2-0 og ut kampen lykkes vi med svært lite! Vi blir på nytt "engstelige" for å trille ballen- og med god innsats kjemper Harestua oss ut av stilen! Noen vanskelige valg/ personlige feil gjør at Harestua utlikner ledelsen på slutten- et resultat vi ikke er fornøyd med!

Hva kan vi så ta med oss fra kampen? Vi må helt klart se det positive i at vi klarer å skape mange sjanser de første 25 minutter. Da er vi tidvis gode, selv om vi ikke klarer å sette sjansene i mål. Det er også svært viktig at vi må være "tro" mot det vi jobber med på trening- holde posisjoner og trille ballen mellom oss selv i vanskelige situasjoner.

Vi får en skade på Sivert midt i første omgang, noe som gjør at flere posisjoner må endres. Dette har nok noe å si for utfallet av kampen, men også viktig at alle andre "står" frem, -om en "klippe" må ut med skade! Det klarte vi ikke godt nok i går!

Viktig nå at vi fortsetter å jobbe på videre, først i trening for så å ta med oss dette inn i kamp! Vi har noe på gang, selv om det ikke gikk veien i går kveld!