Kamptropp : Andreas, Sivert St, Hussein, Mathias(kaptein), Erlend, Tobias, Emil, Anners, Endre, Morten, Simen, Abdul, Aleksander, Isak, Håvard, Sivert Tåle.

Mål : Håvard og Morten
Asist : Tobias og Morten
Gutta spilte skikkelig bra

Vi taper nok en bortekamp etter en spillemessig god kamp og hvor vi er det overlegent beste laget. Vi startet kampen med å dominere absolutt alt og vi setter opp det ene angrepet etter det andre og får noen enorme sjanser som vi brenner. Og når Raufoss etter 30 min får sitt første angrep, surrer vi det til og det blir frispark som Raufoss setter i kassa. Og i løpet av noen minutter nå så står det plutselig 3-0 til Raufoss uten at vi skjønner hva som skjedde. På overtid setter vi inn en redusering til 1-3 etter innlegg fra Morten og scoring fra Håvard Dette gir oss følelsen av at denne kampen har vi fortsatt god mulighet til å hente hjem tre poeng.
I andre omgangen tar vi straks tak i kampen og styrer det meste. Etter 5 min slår Tobias gjennom Morten som reduserer til 2-3.
Men så fortsetter sjansesløsing på løpende bånd og det ebber ut med tap 2-3.
Forøvrig kjempet Raufoss med nebb og klør og det ble en kamp hvor dommeren fikk mye og håndtere. Mange situasjoner ga endel gule kort og utvisninger underveis.
Som trener så kan jeg ikke klage for mye. Gutta spiller god fotball og ser i perioder ut som en rund million. Men vi må begynne å sette sjansene litt oftere, og vi slipper kanskje inn litt for lette mål også. Så vi får bare fortsette å jobbe på. Vi har hatt fokus på avslutninger i 3 uker nå, blir nok ett par uker til med samme tema😜