keepere : Marcus G, Jasmin , Magnus .
Utespillere : Petter , martinius , Mats , hussein , Sivert Tåle, Håvard , Tobias , Lars (kaptein), Marcus E, Aleks , Odin , oliver , Haaken , Isak.

Mål : Håvard 2, Aleks 1
Assist : Martinius 1, Lars 1

Lagets beste : vanskelig å ta ut en bestemt som skilte seg veldig ut, flere var periodevis gode, men varierte stort underveis. Men synes Mats debuterte som back på glimrende vis.

Dette ble en svært sjanserik kamp som vi til slutt vinner fortjent 3-2. Sjansestatistikken viste vel 9-5 oss i første og hele 9-9 i andre omgang. Gjøvik trykker jo litt selvfølgelig på slutten av kampen da vi leder 3-1.
Jasmin er klar for kamp og like blid
Var en litt spesiell kamp hvor vi i perioder er veldig gode, men i andre perioder er mindre gode. Vi må forbedre passningsspillet vårt, alt for mange pasninger blir ustressa slått rett i Gjøvik spillere eller utover linja . De gangene pasningene satt, spilte vi oss gjennom nærmest hver eneste gang . Vi styrer mye i første omgangen og burde strengt tatt leda klart da. I andre omgang bølger kampen mye frem og tilbake før vi setter 2 raske mål kvarteret før slutt og avgjør kampen.

Høydepunkter :

1. Omg :

-3 min : fryktelig slurv bak og 0-1 direkte, tøff start.
-6 min : vi har kommet oss etter en tøff start og vi får frispark litt over midten. Martinius slår glimrende, Håvard dunker inn 1-1.
-8 min : corner oss, nesten, men Gjøvik blokker og får klarert.
-13 min : meget godt spill v. Side. Men Gjøvik rydder unna, god sjanse
-17 min : så kommer Gjøvik til stor sjanse , men vi rydder unna
-22 min : vi bryter på egen halvdel , søker bakrom mot Aleks som løper fra Forsvaret til Gjøvik og når ballen før keeper, løfter den over keeper, men skyter i stolpen og ut.
-23 min : Sivert Tåle kommer til skudd , keeper redder. Aleks på returen, men ny redning keeper
-24 min : Lars spilt fri, innlegg. Gjøvik avklarer i panikk
-25 min : Isak kommer rundt til innlegg, Marcus skyter. Utenfor
-27 min : vi kjører kampen fullstendig denne perioden og det er nesten ett under at vi ikke leder. Isak setter opp ett raid og bryter igjennom, men Gjøvik berger unna i siste liten
Petter fyller på med vann i varmen
-29 min : så kommer Lyn til en corner, ingenting
-32 min : Gjøvik får frispark på 16 m, skudd i stolpe ut. Stor sjanse lyn
-33 min : Gjøvik mer med nå, kommer alene igjennom, men Jassi redder glimrende
-34 min : vi bryter. Isak raider oppover og banker til fra langt hold. Kanon i tverrligger og ut
-37 min : Gjøvik får siste sjanse før pause , men Jassi redder igjen

Pause og 1-1

Fokusert gjeng i pausa

2 omg :

-44 min : godt spill oss, kommer til skudd i god posisjon, men for svakt
-47 min : Gjøvik spiller igjennom , men Jassi ute og rydder opp
-50 min : frispark oss, Isak blåser den over
-51 min : skudd lyn, men jassi er der og redder
-54 min : nytt lyn skudd, utenfor
-58 min : vi spiller oss igjennom på v.side. Kommer 2 mot keeper. Håvard velger skudd og keeper redder.
-61 min : bra spill v. Side igjen. Skudd, men Gjøvik blokker
-62 min : bra spill og vi bryter igjennom sentralt . Aleks skyter utenfor
-62 min: Lyn kontrer , skudd over
-63 min : Lyn scorer , men annullert for klar offside
-64 min : corner Lyn , ingenting
-65 min : Håvard raider fra egen halvdel og bryter helt igjennom og setter 2-1 oss!
-66 min : Lyn kontrer, skyter utenfor i god posisjon
-67 min : Aleks raider opp og drar av ett par lyn spillere, slipper til Sivert som skyter løst og keeper redder greit
-69 min : Lars kommer til innlegg, Aleks får god tid og kipper kontrollert over keeper og 3-1 oss!
-70 min : Lyn kommer til stor sjanse, Magnus ute og redder
-71 min : godt spill Marcus og Hussein som kommer alene med keeper, skyter i nettveggen
-72 min : så roter vi det til og har griseflaks som slipper unna baklengs
-77 min : ny kjempesjanse Lyn og nok engang flaks som får rydda unna.
-78 min : raid Håvard, skyter over
-79 min : vi roter det til bak og Gjøvik reduserer til 2-3 og dette er ikke over læll