Utespillere : Petter , Haaken , Mats , Tobias , Sivert tåle, Erlend , Isak , Lars (kaptein), Marcus E, Aleks , Simen , Oliver, Ole Magnus.

Mål : Marcus E 2, Simen 2
Assist : Simen 2, Tobias 1
Lagets beste : Isak og Tobias knepent foran mange gode i dag.

Vi styrer kampen fra a til å mot ett velspillende Moelven lag. Men det går nesten 70 min før vi går opp i 2-1 og vel avgjør kampen . Når vi i perioder lar ballen gjøre jobben spiller vi oss frem til gode sjanser nesten hver eneste gang . Vi gir bort endel undødvendige cornere og det blir farlig nesten hver gang, dette må vi unngå ved neste korsvei. Men alt i alt må vi si oss fornøyd med prestasjonen i dag. Gratulerer med nye 3 poeng gutter👍😀

Høydepunkter :

1. Omg :

-2 min : frispark farlig hold. Erlend skyter, men keeper nede og redder glimrende . God sjanse
-3 min : Simen kommer til god sjanse, avslutningen litt for svak
-12 min : Marcus presser stopper til å slå på keeper, Marcus fortsetter presset og vinner ballen og skyter på volley over keeper og i kassa. 1-0
-14min : bra spill v.side ved Erlend og Simen. Erlend skyter over
-20 min : Aleks løper fra Moelven Forsvaret og kommer alene gjennom. Stopperen velger å stoppe ham ureglementert og får gult kort og 5 min utvisning . Isak tar frisparket, over
-24 min : Sivert Tåle bryter og skaper corner oss, nesten mål
-31 min : Isak skyter fra 23 m , keeper redder
-35 min : innlegg fra Simen , ingen på
-41 min : så kommer Moelven til sin første sjanse, og den er enorm. Mats står på streken og redder oss.

Pause og 1-0

2. Omg :

-41 min : nesten mål direkte, Marcus spiller Isak som skyter utenfor i god posisjon
-44 min : skudd fra 30 m Moelven . Marcus uheldig og gir retur, Moelven først på og utligner veldig ufortjent til 1-1
-47 min : langskudd fra oss, utenfor
-51 min : nytt frispark oss, utenfor igjen
-53 min : Marcus kommer fri på h.side. Slår hardt innlegg som Aleks møter og header i tverrligger og ned. Moelven har flaks og klarerer
-57 min: corner oss, vi kommer til god avslutning men keeper redder igjen
-59 min : Isak kommer til nytt skudd, utenfor
-62 min : bra spill , Petter blir satt opp til skudd. Skyter veldig bra, men like utenfor
-67 min : Simen blir felt og får straffe. Tar den selv og 2-1
-68 min : 2 farlige cornere fra Moelven . Vi gir de to gratis dødballer unødvendig og er litt heldige som ikke blir straffa
-71 min : Tobias kommer til innlegg, Simen setter den i kassa og kampen er avgjort 3-1
-72 min : bra spill igjen , Tobias klinker til fra langt hold . I tverrligger , hadde fortjente en bedre skjebne den
-73 min: gir bort ny corner til Moelven , og farlig igjen.
-76 min : Simen spiller gjennom Marcus som alene med keeper banker ballen sikkert i kassa og spikeren i kista, 4-1
-77 min : nytt skudd Marcus , keeper redder så vidt.
Kampen ebber ut og ender fortjent 4–1 til oss