Kamptropp : Sivert St, Andreas , Elias , Tobias , Erlend(kaptein) , Hussein, Endre, Anners , Emil, Isak, Simen , Abdul, Lars, Håvard, Mats, Petter.

Mål : Simen
Assist : Isak
Pga regn ble det ikke tatt mye bilder :)
Våre beste : vanskelig å skille ut en enkelt denne gangen : Sivert, Andreas, Simen , Erlend, Emil og Abdul. Lars kommer inn og gjør en sterk 2.omgang også.

Vi taper en kamp der vi er passive og har enorm strekk i laget gjennom førsteomgangen og ligger under fortjent til pause . Vi gjør noen justeringer før andre omgangen og fremstår som ett helt annet lag etter pause . Men når vi ikke setter sjansene våre endre det med knepent tap 1-2

Høydepunkter :

1 omg :

-1 min : godt spill oss v.siden. Abdul setter opp Simen som dribler seg fri og slår ett bra innlegg, men Gran blokker
-8 min : halvsjanse oss igjen etter bra spill h.side
-13 min : godt skudd Gran , Sivert redder til corner
-14 min : god sjanse Gran igjen, Sivert er der og redder
-15 min : Gran presser på nå! Kjempesjanse, men Sivert redder nok en gang
-18 min : frispark oss, farlig men dommern blåser offside
-23 min : kontring Gran. Erlend rydder opp og blokker til corner
-25 min : ny kontring Gran , innlegg og skudd i lengste. 1-0 Gran
-26 min : så utligner vi direkte til 1-1 tror vi. Frispark som går over på motsatt side til Simen som buer den i mål over keeper. Men dommern ser noe vi andre ikke ser og blåser offside igjen
-28 min : nok en gang kommer Gran til stor sjanse , nok en gang redder Sivert glimrende
-29 min : så mister Gran sin keeper ballen på en meter. Marcus kommer, men mislykkes med å dra den fri og de får avklart
-33 min : Gran skyter fra 20m, den blåser inn i krysset og 2-0
-38 min : enorm sjanse Abdul. Alene med keeper, men setter den over

Pause og 2-0 Gran etter en omgang hvor vi har enorm strekk i laget og fremstår passive. Det meste foregår i sirup tempo. Men tross dette ser vi at vi er med og kunne satt ett mål eller to selv også . Vi gjør endel justeringer og gir det ett forsøk i 2.omg

2 omg :

-43 min : stor sjanse direkte , abdul kommer til skudd i god posisjon, men i keeper
-45 min : enorm sjanse , Emil kommer alene med keeper, men nok en gang redder keeper
-47 min : godt spill v.side vi kommer til store sjanser og trykker på nå. Fremstår nærmest som ett nytt lag etter pause . Men nok en gang klarer vi ikke å sette sjansene i mål
-48 min : skudd Emil , blokk til corner
-52 min : vådeskudd/klarering Gran blir farlig . Men Andreas redder, første gang Gran har noe i andre omgangen
-55 min : godt spill h.side. Håvard spiller fri Abdul, nok en glimrende redning av Grankeeperen
-70 min : 2 kontringer gran, men begge avslutninger utenfor
-77 min : skudd Gran , Andreas redder
-80 min : endelig scorer vi. Men for sent. Bra spill ender med skudd fra Isak alene med keeper som redder igjen, men Simen setter returen i tom kasse og 1-2

Men dommern blåser av direkte og tap 1-2