Tropp:

Keepere: Jasmin, Magnus og Marcus G
Utespillere: Mats, Petter, Elias, Karsten, Marty, Håvard, Tobias, Lars(kaptein), Aleks, Marcus E, Odin, Haaken og Daniel

Lagets beste: hele laget med stor L.

Vi spiller en meget god kamp og det er vel ingen overdrivelse å si at marginene bikket feil vei i dag. Vi tar tak i kampen og skaper flere sjanser i første halvdel av omgangen . Vi klarer også å ta ut distriktets klart beste spiller ut av kampen i perioder . Men etter 25 min legger Biri ett høyt innlegg inn fra sida som går over keeper og i mål. Fryktelig vanskelig jobb for keeper med sola i øya på den type innlegg. Vi fortsetter og prøve omgangen igjennom og har noen klare sjanser som vi brenner, dermed 1-0 til Biri ved pause. Men vi er fornøyd med prestasjonen og går ut igjen for å prøve å snu det.
Vi styrer mye fra start og hoster opp ett par halvsjanser før Biri etter 10 min i omgangen kommer til nytt innlegg fra sida. Spissen vinner duellen i feltet og 0-2 litt mot spillets gang . Vi fortsetter allikevel med godt spill og får noen enorme sjanser som vi brenner eller Biri får reddet unna på mirakuløst vis. Og når Marty brenner av ett kanon godt frispark i tverrligger og ned på strek, før Biri nok engang rydder unna, skjønner vi at dette kanskje ikke er dagen hvor ting går vår vei. Etter 28 min i omgangen kommer Biri på en ny visitt og scorer 3-0 etter en misforståelse mellom våre ellers så svært gode stoppere. Men fortsatt har vi mye initiativ i kampen og kommer til gode sjanser uten å lykkes. Og da Biri nærmest på overtid setter 4-0 så er det game over og vi må innse at poenga blir igjen på Biri .
Sjelden trenerteamet er så fornøyd etter ett klart tap. Men vi mener prestasjonen vi gjorde, innsatsen vi la ned alle mann, spillet vi skapte, så hadde vi fortjent så mye mer. Selv om vi hadde 3 strake seiere, var dette årsbeste spillemessig👍